≫ 

Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup poslovnog prostora za poslovnicu korisničkog centra

Javno komunalno preduzeće za javne garaže i parkirališta "Parking servis" Beograd upućuje javni poziv

  • 0
JKP Parking Servis Foto: JKP Parking Servis

Nabavka se sprovodi u skladu sa čl.12.1.1. ZJN – nabavka izuzeta od primene Zakona o javnim nabavkama.

Predmet: Nabavka dobara – zakup poslovnog prostora za poslovnicu korisničkog centra, broj nabavke 1/2022

Lokacija nepokretnosti: GO Novi Beograd, duž ulica: Bulevar Zorana Đinđića ili Bulevar Milutina Milankovića

Površina poslovnog prostora – lokala: od 90 do 120 m²

Dužina trajanja zakupa: pet (5) godina

Pravo učešća: imaju pravna i fizička lica

Preuzimanje dokumentacije: dokumentacija se preuzima u prostorijama JKP „Parking servis“ Beograd, na adresi Beograd, Ul. kneza Višeslava br. 27 (SRC „Pionirski grad“).

Dokumentacija se može preuzeti svakog radnog dana od 08 do 15 časova, počev od dana objavljivanja oglasa 02.03.2022. godine i zaključno sa 08.03.2022. godine.

Dostavljanje ponuda: ponude se dostavljaju neposredno ili preporučenom poštom, u zatvorenoj koverti, na adresu – JKP „Parking servis“ Beograd, Pisarnica Preduzeća, Ul. kneza Višeslava br. 27, 11000 Beograd, sa naznakom: „Ponuda za zakup poslovnog prostora za poslovnicu korisničkog centra br. 1/2022 – NE OTVARATI“.

Ponuda se sačinjava na obrascima iz preuzete dokumentacije.

Ponude se predaju najkasnije do 09.03.2022. do 12 časova.

Ponude dostavljene poštom preporučeno moraju pristići i biti zavedene u Pisarnici Preduzeća najkasnije do dana i časa određenog za predaju ponuda, a u protivnom će se smatrati neblagovremenim.

Otvaranje ponuda: otvaranje ponuda obaviće se javno u prostorijama Naručioca JKP „Parking servis“ Beograd, na adresi Beograd, Ul. kneza Višeslava br. 27 (SRC „Pionirski grad“), dana 09.03.2022. godine u 12.30 časova.

O postupku otvaranja Komisija Naručioca predmetne nabavke sačiniće Zapisnik.

Nakon otvaranja ponuda, a pre donošenja odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača, Komisija će izvršiti obilazak predmetnog poslovnog prostora, radi utvrđivanja stvarne površine i ispunjenosti uslova navedenih u dokumentaciji – deo. 2 – OPŠTI PODACI SA OPISOM POSLOVNOG PROSTORA.

Izbor najpovoljnije ponude izvršiće se u roku do 5 (pet) radnih dana od dana javnog otvaranja ponuda, a sa izabranim ponuđačem zaključiće se ugovor o zakupu.

Dodatne informacije i obaveštenja mogu se dobiti svakog radnog dana od 08 do 15 časova, na brojeve telefona: 011/2228-125 za opšte uslove i 011/3231-289 za tehnička pitanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA