"Noć ukusa" na pijaci "Palilula"

U subotu, 02. aprila 2022. godine, JKP "Gradske pijace" organizuje treću po redu gastronomsku manifestaciju "Noć ukusa" u modernom prostoru pijace "Palilula"

  • 0
JKP "Gradske pijace", Noć ukusa Foto: Promo

U periodu od 18 do 23 časa, posetioce očekuje širok asortiman domaćih slatkih i slanih tradicionalnih proizvoda, kao i ručno rađenih unikatnih predmeta i prirodne kozmetike.

Pored kupovine, posetioci će moći da degustiraju razne prozvode, kao i da uživaju u bogatoj ponudi ugostiteljskih objekata na ovoj pijaci. Raznovrsnost sadržaja pijace "Palilula" i "Noći ukusa" nudi mogućnost nabavke raznih vrsta mesa, sireva, kolača, torti, sokova, vina i piva malih porodičnih radionica, kao i neprehrambenih proizvoda, kuhinjske galanterije i cvetnih aranžmana.

Kako bi gastronomska manifestacija "Noć ukusa" protekla u što prijatnijoj atmosferi, JKP "Gradske pijace" je za svoje posetioce pripremilo dobar provod uz muzičke hitove u okviru DJ programa.

Vidimo se 02. aprila od 18 časova na pijaci "Palilula"! Ulaz slobodan!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA