≫ 

Reporteri "Telegrafa" sa vlasnikom kafića na Vračaru kome je lopov ukrao pazar: Sprema i privatnu tužbu

On kaže da je prvi put u njegovom kafiću zabeležen ovakav slučaj krađe

  • 2
Kafić Foto: Miloš Dojčinović/Privatna arhiva

Arsim H. (40) iz Kosovske Mitrovice osumnjičen i da je kao gost kafea Kissmme u Južnom bulevaru iz šanka ukrao novčanik, uhapšen je i to zbog serije krađa koje je počinio, kao i posedovanja heroina..

Jutro u kafiću gde je Mitrovčanin odneo poslednji plen bilo je mirno, a naše reportere je u bašti kafića sačekao vlasnik Igor Zorić i ispričao nam da je potraga za osumnjičenim uspešno okončana, što je potvrđeno i u policiji.

- Sinoć su mi javili da je uhapšen. Sutra ću podneti i krivičnu prijavu protiv njega. On nije operisao po kraju, niti je bio prijavljen za krađe u kafićima koji se nalaze u blizini. Kako mi je rečeno, vršio je krađe na teritoriji Novog Beograda - kaže on za Telegraf.rs i dodaje:

On kaže da je prvi put u njegovom kafiću zabeležen ovakav slučaj krađe.

- Iskoristio je nepažnju konobarice. Sa stola je ukrao novčanik i novac koji se tu nalazio. Sve ukupno nekih pedesetak hiljada dinara. Ranije mi se ovo nije dogodilo - rekao nam je ukratko.

Video: Lopov ukrao 10.000 dinara iz kafića u Južnom bulevaru: Čim je konobarica izašla napolje pokupio pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA