Vandalizam na Adi za 1. maj: Uništili prostorije osoba sa invaliditetom, polomili sto za tenis, crtali grafite

Šteta koja je načinjena je 100 odsto, naveli su iz Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda

  • 5

Prostorije za osobe sa invaliditetom, koje se nalaze na Adi Ciganliji, uništene su tokom obeležavanja Prvog maja, saopštio je danas Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda.

Navodi se da je grupa od "sedam neidentfikovanih vandala" obila vrata i uništila dva toaleta, sto za stoni tenis i polomila oluke. Na zidovima su iscrtali grafite.

- U ranim jutarnjim satima 1. maja, grupa neidentifikovanih vandala, na osnovu informacija njih 7, i pored tabli gde piše da je objekat namenjen osobama sa invaliditetom, obila je vrata, i totalno uništila dva toaleta u tolikoj meri da su iza njih ostali samo zidovi sa pločicama na kojima su iscrtani grafiti, sva sanitarija i sve što se nalazilo unutra je totalno uništeno, vrata polomljena i obijena, sto za stoni tenis koji je bio unutra uništen, oluci za kišnicu polomljeni, iscrtani raznorazni grafiti po svim zidovima. Šteta koja je načinjena je 100 odsto - naveli su iz Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda.

Kako dodaju, ovo mesto predstavlja pravu oazu za treniranje i druženje osoba sa invaliditetom. Pored sportskih terena u sklopu kampa se nalazila svlačionica, prostor za rekvizite i dva u potpunosti pristupačna toaleta.

Podsetimo, izletnici koji su proslavljali Prvi maj na Adi Ciganliji ostavili su pravo ruglo iza sebe - gomilu smeća, zgarišta od obrtanja praseta, komade drveta kojom se ložila vatra, cigle, kamenje, pa čak i suncobrane.

Video: Na Adi apokalipsa posle uranka: Đubre razbacano na sve strane, ostavili čak i suncobrane i roštilje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    4. maj 2022 | 22:34

    Definitivno svuda postaviti kamere ! Sve je vise neizivljenih idiota!

  • Petat

    4. maj 2022 | 23:41

    Deca su podivljala, mora malo vise discipline!

  • dakle...

    6. maj 2022 | 16:20

    Zbog čega nema redara i policije. Čemu služe? Ove koji su to uradili u zatvor. Nadam se da če ih pohvatati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA