≫ 

Zbog snimanja filma "Svjedok" bila zatvorena Ruzveltova: 11 linija menjalo trase

Izmena važila na delu od Bulevara kralja Aleksandra do Ulice Čarlija Čaplina

  • 0
Autobus 25 Ruzveltova Foto: Mateja Beljan

Zbog snimanja poslednje scene dokumentarnog filma "Svjedok" na Novom groblju juče je došlo do zatvaranja kolovoza u Ruzveltovoj ulici, na delu od Bulevara kralja Aleksandra do Ulice Čarlija Čaplina, saopštio je Beogradski komunalni servis Beokom.

Saobraćaj je bio potpuno obustavljen u vremenskom periodu od 12 do 15.30 časova.

Tokom snimanja filma "Svjedok", i vozila javnog gradskog prevoza su saobraćala delimično izmenjenom trasom.

Kako je ranije saopštila Radio-televizija Republike Srpske, juče je posle konferencije za novinare, u 12.15 bila organizovana "Povorka sećanja" povodom snimanja završne scene dokumentarnog filma "Svjedok".

- Građani iz više od 25 opština i gradova Republike Srpske, pod policijskom pratnjom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u jedinstvenoj koloni srpskog stradanja doći će u Beograd i od Vukovog spomenika peške otići do groba čuvenog patologa na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana i odati mu počast - navedeno je u saopštenju.

Film se realizuje u koprodukciji RTRS i Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženja nestalih lica Republike Srpske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA