≫ 

Produženo radno vreme šaltera policije smanjilo gužve: Prvi slobodan termin za podnošenje zahteva 5. jul

Šterić je navela da u toj policijskoj stanici tokom juna u okviru radnih dana nema slobodnih termina

  • 0

Produženo radno vreme šaltera policijskih stanica u Beogradu radnim danima, ali i vikendom uticalo je na smanjenje gužvi i redova, rekla je šef Odseka za upravne poslove PS Novi Beograd Olivera Šterić i dodala da je prvi slobodan termin za podnošenje zahteva za izdavanje ličnih dokumenata u toj policijskoj stanici 5. jul.

Šterić je za Tanjug navela da u toj policijskoj stanici tokom juna u okviru radnih dana nema slobodnih termina, te da je prvi slobodan termin 5. jul.

- Sem nedeljom kada postoje slobodni termini, za radne dane u okviru juna nema slobodnih termina. Prvi slobodni termin je 5. jul, međutim proverili smo jutros Policijska stanica Stari grad i Zvezdara imaju slobodne termine za 21. jun, naravno još neke od stanica imaju slobodan termin 25. i 26. juna - rekla je Šterić.

Navela je da je statistika koju su sproveli prošle godine pokazala da više od 30 odsto građana zakaže termin a ne pojavi se, što predstavlja problem, jer građani nepotrebno čekaju u redovima.

- Usložava se postupak prijema zahteva, prozivanje stranaka, a svakako građani dolaze i bezrazložno čekaju u redovima, a mogli bi da zakažu termin kada bi građani svoje termine uredno i otkazali ukoliko znaju da ih neće iskorititi - kazala je Šterić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA