≫ 

Goran Vesić podneo ostavku na mesto odbornika u Skupštini grada: "To je mandat koji ostaje SNS"

Novi gradski odbornik koji će zameniti Vesića na današnjoj sednici je Dušan Novaković

  • 3
Goran Vesić Foto: Tanjug/Predrag Mitić

"Podneo sam ostavku na mesto gradskog odbornika u Skupštini grada Beograda. Novi gradski odbornik koji će me zameniti već na današnjoj sednici je Dušan Novaković sa liste Srpske napredne stranke" napisao je na svom fejsbuk profilu odlazeći zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Ostavku je, kako je naveo, zvanično podneo u petak, a rukovodstvo Srpske napredne stranke upoznato je sa ostavkom u četvrtak.

- Odbornički mandat osvojio sam na listi koja je nosila ime predsednika Aleksandra Vučića. To je mandat koji ostaje Srpskoj naprednoj stranci kojoj i pripada. Mi smo ozbiljna politička organizacija u kojoj se zna red. Svi odbornici SNS na današnjoj sednici skupštine grada glasaće za izbor kandidata za gradonačelnika kojeg je predložilo predsedništvo SNS - napisao je Vesić.

On je poželeo sreću novom rukovodstvu Skupštine grada.

- Novom rukovodstvu Skupštine grada Beograda, koje će danas biti izabrano, želim sreću, da budu uspešni za dobro svih Beograđanki i Beograđana i da opravdaju poverenje birača koji su glasali za našu listu kao i naše stranke koja ih je predložila za obavljanje odgovornih funkcija u gradu.

Video: Vesićev izveštaj na kraju mandata: Poslednje obraćanje s pozicije zamenika gradonačelnika Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA