Horor na Vračaru: Auto naleteo na dete (3), prešao mu preko noge

Dete je odvezeno u Tiršovu

  • 11

Dečak (3) oboren je danas u Krušedolskoj ulici na Vračaru, kada je na njega naleteo taksista, saznaje Telegraf.rs.

Kako saznajemo, dečak je bio u društvu sestre, sa kojom je u jednom momentu izleteo na put, ispred automobila, koji mu je prešao preko noge.

Dete je odvezeno u Tiršovu. Ono je, nezvanično, zadobilo lakše povrede.

Na terenu je i policija.

Video: Užasna nesreća u Kupinovu: Maloletni vozač (17) autom udario i usmrtio dete (3)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    28. jul 2022 | 17:13

    Nije kriv taksista,nisu kriva deca. Kriv je onaj što je trebalo da vodi brigu o deci

  • Shampita

    28. jul 2022 | 18:18

    Incident se odigrao van pesackog prelaza, dete je izletelo na ulicu, dete ko dete, pratila ga je sestra koja je mozda koju godinu starija jedva sposobna u takvim situacijama o sebi da se stara a kamoli o braticu. I ko je kriv? Taksista. Apsolutno sam za poostravanje svih kazni u saobracaju, treba da se pisu kazne i za svako prekoracenje brzine. Pa na Vracaru se vuces ulicom jel je i u 10 ujutru nesnosna guzva, sve i da hoces vozis ispod ogranicenja. I onda neko dete koje je bilo bez adekvatnog nadzora slucajno izleti na ulicu jel nema svest o tome koliko je sve to opadno, naucice vremenom....a do tad...ko je odgovoran za njegovu bezbednost? Ucesnici u saobracaju, prolaznici....bilo ko sem roditelja? Dete je neko mogao da "pokupi" i proda na zapadu i ko je odgovoran? Komsinica parkira bebu u kolicima ispred zgrade pa onda ide u zgradu po drugo. Prodje otprilike 10 min dok je beba sama, moze da "nestane", da se zagrcne i udavi....ali za to su odgovorni valjda prolaznici, komsije....Moramo da obratimo paznju na dete, da mu se nesto ne desi, a roditelji su na mestu.

  • Pera

    28. jul 2022 | 17:21

    Odmah se sudi vozaču. Za pismene piše ,,dete istrčalo '' Obratite pažnju na pešake,svi ko muve bez glave.,nekad se i ne okrenu da pogledaju ide li auto,i kojom brzinom dal će moći da zakoči. A niko pešake ne kažnjava,na žalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA