≫ 

Auto leluja u Jajincima: Malo je na zemlji, malo u suprotnoj traci. Snimili su ga, pa uradili još jednu stvar

Zabeleženo je nekoliko opasnih momenata

  • 0
Opasna vožnja Printskrin: Instagram / Serbia Live Beograd

Veoma opasna vožnja snimljena je u naselju Jajinci, a vozač je, sudeći po snimku, verovatno bio u pijanom stanju, jer je krivudao magistralom levo-desno, prelazio u suprotnu traku i silazio sa kolovoza. Ali, ovo nije jedan od onih klipova iza kog slede kritike: "Zašto je samo snimao, a nije ništa učinio". Jer, taj ko je snimao i učinio je...

Ljudi iz automobila koji je sledio opasnog vozača uspeli su da ga zaustave i da mu oduzmu ključ, a potom pozovu policiju.

"Čovek mrtav pijan za volanom vozi, neko je mogao da nastrada, kada vidite ovako nešto pomozite, odreagujte, spasite nečiji život... Oduzeli smo mu ključeve i pozvali policiju!", stoji u objavi uz snimak na IG Serbia Live Beograd .

Snimak traje sve do trenutka kada su uspeli da zaustave vozača, a zabeleženo je nekoliko opasnih momenata.

U jednom delu snimka vidi se da se automobil mimoišao sa autobusom i odmah potom skrenuo u suprotnu traku, pravo u susret drugom automobilu koji je bio odmah iza autobusa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

- Svaka čast što ste bili toliko hrabri da ga zaustavite. Ovakvi su opasnost na ulici i treba ozbiljno kazniti takve. Najbolje oduzimanjem vozila i vozačke dozvole i malo zatvorske kazne - glasi jedan od komentara.

- Napokon da neko i reaguje, a ne samo da snima. Svaka čast - još jedan je od komentara.

Oglasio se i Damir Okanović

U komentarima se oglasio i direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović.

- Ovaj hrabri i savesni čovek pre svega pomogao je pijanom vozaču, čak iako je vozio 10-20 na sat, jer mogao je da preseče put nekom kamionu i autobusu... Time što je pozvao policiju takođe je pomogao pijanom vozaču, jer je legalna osuda jedan od najboljih načina da neko shvati svoju grešku i nadalje se uzdrži od opasnog ponašanja. Sve koji smatraju da je drukanje i cinkarenje pijanih vozača loše, neka znaju da su pijani vozači odgovorni za oko 85 smrti na putevima godišnje - napisao je Okanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA