≫ 

Doktor "Balans medike" nije imao licencu za rad: Evo šta je inspekcija otkrila nakon smrti pacijenta

 ≫ 

Inspektori su poslali i dopis Poreskoj upravi, Sektoru za kontrolu, radi eventualnog preduzimanja mera iz svoje nadležnosti

Komentari

  • Mihailo

    15. avgust 2022 | 08:46

    Niko ne radi svoj posao kako treba. Ovakve bolnice i ovakvi i slični doktori, naučnici se javno reklamiraju na portalima mnogih medija, novina pa i televizijske programa. Naučnici ili nazovi naučnici, reklamiraju svoje nekakve proizvode koji leče 100%no neke bolesti poput, prostate, poput krvnih sudova srca i dr, samo za nekoliko dana. Niko od zvaničnika ili neko od nazovi zaštitnika, nije se obratio građanima da kaže:Da to je prošlo sve instance za odobravanje i lečenje, ti lekovi zaista što pošto leče i cena mu je odgovarajuća pogotovo što je sniženje koje možete koristiti čak 50%.Tekstovi su identični za sve doktore pronalazače, aplauz od 10 minuta, prekinut program na TV. IZMISLIO je taj lek zbog majka, žene ili već,uz obavezno objašnjenje da Srpski doktori nemaju pojma, leče na zastareo način. Znaci svi znamo gde možemo naći prevarant ali niko ne proverava tačnost podataka u objavama. Ja verujem da je laž u 90% objava.

  • NBG

    14. avgust 2022 | 21:51

    A zašto se čekalo toliko dugo sa "upadanjem" u prostorije? Pa naravno da će da sklone sve što može da ih kompromituje i pogorša dovoljno loš (zasluženo) položaj.

  • Dr

    14. avgust 2022 | 20:07

    Pun je Beograd ovakvih nazovi ordinacija .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA