Čovek besan što vozač busa ne želi da ga pusti, počeo da šutira vrata: Nije bila stanica, nego semafor

Takve situacije, posebno na raskrsnicama i semaforima mogu da budu veoma opasne

  • 4
Autobus GSP Foto: Mateja Beljan

Bahatost u gradskom prevozu, vika, udaranje, pa čak i tuče, gotovo se svakodnevno mogu videti na nekoj od gradskih linija. Jedan čovek, tako, danas nasilno je reagovao samo zato što vozač nije hteo da mu otvori vrata van stajališta.

- Dobar dan. Ovo je snimak čoveka koji je na stanici u Nemanjinoj ulici počeo da šutira vrata autobusa 78, jer vozač nije hteo da otvori vrata na semaforu. Vozač je putnicima rekao da to ne sme da uradi jer ima kamere u vozilu i jer može biti kažnjen za otvaranje vrata van stajališta. Incident se dogodio u 12.07. - objavljeno je na stranici Serbia Live Beograd.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Ne bi samo kamere trebalo da budu razlog za odbijanje da se staje van stanice - takve situacije, posebno na raskrsnicama i semaforima mogu da budu veoma opasne, a odgovornost u slučaju nezgode zbog nebezbednog otvaranja vrata pada na teret vozača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozač autobusa

    13. oktobar 2022 | 15:28

    Ja radim kao vozač gradskog autobusa u Nemačkoj.. ljudi, morate da shvatite da postoje pravila prilikom ulaženja i izlaženja iz autobusa.. koja kažu da putnici mogu ući i izaći iz autobusa samo na stajalistima tj stanicama.. i ta pravila su sa razlogom takva.. retko se može napraviti izuzetak u večernjim i noćnim terminima ako npr mlada žena, devojka želi da stanete u blizini njene kuće, zgrade, ako vam je uz put, iz to samo iz bezbedosnih razloga i ako saobraćajna situacija dozvoljava tako nešto...

  • Dejan Raketić

    13. oktobar 2022 | 17:08

    Čak ni to što kolega iz Nemačke piše nije dozvoljeno, putnik je osiguran od strane države i prevoznika samo na BUS stajalištu... Sve ostalo je zabranjeno i veliki rizik za vozača i naravno putnika koji želi da izađe na nedozvoljenom mestu.. Što povlači dalekosežne posledice. Mi smo jako bahati u saobraćaju!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA