≫ 

Red ispred Crkve Svete Petke na Kalemegdanu: Svi bi lekovitu vodu, veruje se da je izlečila kraljevu ćerku

 ≫ 

Docent na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu jerej Sava Milin u obraćanju za Telegraf.rs najpre je poželeo srećan praznik svima, podsetio nas da je Sveta Petka velika zaštitnica Srba, ali nam i otkrio da se u ovu svetinju vernici skupljaju i svakog petka, a ne samo 27. oktobra

Komentari

  • Moje iskustvo

    27. oktobar 2022 | 08:35

    Lično sam se uverila da je žena koja je ležala u bolnici Narodni Front i kojoj beba 3 nedelje uopšte nije rasla, a koju je njena baba naterala da pije vodu sv Petke, doživela da plod počne da raste normalno. Posle testa koji su meni radili, a koji je pokazao da mi plodova voda curi iz materice, da je ima malo i da treba da odluče da li da mi urade pobačaj, i ja sam počela da je pijem, količina plodove vode je postala OK - sada imam prelepu ćerku od 19 godina. Ženi u mojoj sobi kojoj je krenuo pobačaj (lako prepoznatljivo po jarko crvenoj krvi) sam dala da pije vodu pre nego što su je odvezli u abortanu. Nisu joj ništa radili niti davali terapiju, osim što su čekali da pobaci. Do pobačaja nije došlo. Hvala sv Petki, zaštitnici žena i dece.

    • 27. oktobar 2022 | 08:55

      Moje iskustvo

      @Moje iskustvo

      Kao i ti sad, ni ja tad nisam verovala da je tako nešto moguće. Za razliku od tebe, od kad sam se uverila da jeste, ne sporim dejstvo duha svetoga preko svete vode.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA