≫ 

Otkrivamo kakvo je stanje bebe povređene u Knez Mihailovoj

Na petomesečnu bebu pao deo fasade u pasažu

  • 0
Fasada pala na bebu, Knez Mihailova Foto: Nikola Tomić

Devojčica Z. V. stara svega pet meseci povređena je danas kada se na kolica u kojima je bila obrušio deo fasade sa zgrade u Knez Mihailovoj ulici.

Beba je hitno prevezena u bolnicu u pratnji svoje majke D. V. (35), i kako nezvanično saznajemo, detetu su za sada konstatovane ogrebotine po glavi.

Prema našim saznanjima dete se trenutno nalazi kod neurohiruga i čeka se kompletan pregled devojčice.

Podsetimo, nesreća se dogodila kada su otac bebe M. V. (34), inače državljanin Rusija, njegova supruga D. V. njihov sedmogodišnji sin i devojčica u kolicima krenuli kroz pasaž da prođu do Obilićevog venca.

U trenutku kada su ušli u pasaž, na njih se obrušio veći deo fasade, a najveći deo pao je baš na kolica u kojima je bila beba.

- Bilo je stravično, to je tako puklo. Komad je udario dete u glavu, majka mu je vadila šut iz uha - objašnjava za Telegraf.rs radnica lokala u pasažu gde se nesreća dogodila.

Kako dodaje, bilo je pitanje momenta kada će fasada da otpadne i rekla da su komšije prijavljivale jer su padale cigle.

- Tražili smo mesto da jedemo, supruga, sin od sedam godina i ćerkica stara pet meseci. Stajali smo tamo, pokušavajući da nađemo restoran i nešto je počelo da pada po nama - ispričao je otac za Blic.

Video: Na ovom mestu se obrušila fasada na porodicu i povredila bebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA