≫ 

Čim je zapištao alarm, pobegao iz menjačnice koju je pikirao da opljačka: Lopovu propao plen u Zemunu

Kako se sumnja, ovaj lopov je odgovoran za obijanje više od deset lokala

  • 0

U Prvomajskoj ulici u Zemunu u petak tokom kasnih večernjih sati, dogodio se pokušaj krađe u jednoj menjačnici.

Naime, na snimku koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd vidi se nepoznati lopov kako sa kapuljačom na glavi i rukavicama pokušava da ukrade novac iz kancelarijske fioke, ali on ubrzo nakon zvuka alarma, beži glavom bez obzira. 

Kako se sumnja, ovaj lopov je odgovoran za obijanje više od deset lokala, a prema tvrdnjama jednog komentatora, on poseduje više snimaka na kojima se dotični kradljivac jasno vidi.

- Zemun-Prvomajska ulica, ista osoba je pokušala da obije više od deset lokala, meni lično je obio vrata od menjačnice ali je pobegao zbog alarma. Kada sam stigao na lice mesta zatekao sam ga kako obija lokal "slatka kuća" i pojurio ga, nisam mogao daleko jer je moj lokal otvoren ostao, pozvana je policija koja je stigla nakon 45 minuta, posedujem više snimaka na kojima se dotični mnogo lepše vidi, poslaću vam i to uskoro. Oprez za stanovnike Zemuna zato što ne bira ni mesto ni vreme vrlo je uporan lopov - piše u objavi.

Video: Pokušaj pljačke menjačnice u Omoljici sve je nasmejao: Poneo je i sekiru, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA