• 0
 ≫ 

Kristijana, koju je stanodavac izbacio zbog dečje graje, ne može da uzme stvari: Novi dom joj je u Kaluđerici

 ≫ 

Ona kaže da još uvek ne zna kada će biti tačan dan njihovog preseljenja

  • 0
Kristijana Ćirić stanodavac trudnica izbačena iz stana Surčin komšije buka

Foto-montaža: Telegraf.rs, Shutterstock

Srbiju je potresla vest o Kristijani Ćirić, trudnici u 5. mesecu trudnoće, koja je zajedno sa suprugom i četvoro dece izbačena iz stana u Surčinu.

Nakon privremenog smeštaja u stanu suprugovih roditelja, oni su uspeli da pronađu porodičnu kuću za stanovanje u Kaluđerici. Opština Grocka im je obećala i pomoć i platila im je unapred tri meseca kiriju. Međutim, bivši stanodavac im i dalje pravi probleme i zadaje glavobolju, budući da je promenio bravu na ulaznim vratima od stana i da im sada onemogućava da premeste veće stvari.

Kristijana kaže da se trenutno sa suprugom nalazi u stanu bivšeg stanodavca u Surčinu, gde pakuje lakše stvari, poput odeće, osnovnih potrepština za decu, ali problem je u tome što im je stanodavac zabranio da iznesu teže stvari jer traži novac za renoviranje celokupnog stana.

- On je nama otključao vrata od stana i dozvolio nam je da odnesemo lakše stvari, međutim rekao nam je da teže stvari na rasklapanje, poput nameštaja ne možemo da nosimo zbog toga što traži krečenje stana i zato što nas optužuje da smo mi oštetili vrata od terase. Da smo izašli kao ljudi iz stana i da smo uspeli da popakujemo i prenesemo sve stvari, mi bismo to okrečili. Ali, kada nas je onako izbacio iz stana, mi sada ne znamo bukvalno gde nam je glava i ne znamo odakle da počnemo - izjada se Kristijana za Telegraf.rs.

Ona kaže da će im opština pomoći oko premeštaja stvari u novu kuću za stanovanje u Kaluđerici, ali da još uvek ne zna kada će biti tačan dan njihovog preseljenja.

Podsetimo, porodica Ćirić  nakon privremenog smeštaja u stanu suprugovih roditelja, skućiće se u porodičnoj kući u Kaluđerici. Opština Grocka im je obećala pomoć i platila im je unapred tri meseca kiriju. 

Miloš, vlasnik kuće u Kaluđerici rekao nam je da je za porodicu Ćirić čuo od svojih prijatelja iz opštine Grocka i da se odmah ponudio da im pomogne.

- Prijatelji iz opštine Grocka pitali su me da li poznajem nekog čoveka u Kaluđerici koji bi bio voljan da ponudi smeštaj Kristijani i njenoj porodici. Ja sam se odmah ponudio i potpisao sam ugovor sa njom na tri meseca. Šta će dalje biti, videćemo. Koliko znam, oni planiraju trajno da se skuće - kratko nam je tada odgovorio.

Kontaktirali smo i njenog bivšeg stanodavca Cvetka Sarića koji nam je kratko odgovorio da nisu bila problem deca za godinu dana stanovanja, već, kako on tvrdi, Kristijanino ponašanje i ponašanje njenog supruga.

- Čujte, treba znati čuvati decu. Onaj ko ima toliko dece mora barem da zna kako da ih čuva. Ja sam isto otac petoro dece. Šta da vam kažem, stalno su se bunili, stanari su pravili buku - odgovorio nam je on.

Takođe, kako tvrdi, nisu tačni navodi da je on njima zabranio da prenesu nameštaj i veće stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok