• 0

Uručene nagrade šampionima bezgotovinskih transakcija za oktobar mesec

Oktobarskim šampionima bezgotovinskog plaćanja na beogradskim pijacama dodeljene su nagrade u okviru Pilot projekta "Digitalizacija beogradskih pijaca"

  • 0
JKP Beogradske pijace

Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Prvo i drugo mesto osvojili su zakupci sa pijace "Palilula" sa 139, odnosno 105 ostvarenih transakcija. Treće, četvrto i peto mesto pripala su zakupcima sa pijace "Kalenić" koji su realizovali 69, odnosno 41 i 38 transakcija.

Od novembra 2021. godine, od kada je krenulo nagradno takmičenje, pa do kraja oktobra, realizovano je oko 13 500 bezgotovinskih transakcija na 51 POS terminalu na tri beogradske pijace "Kalenić", "Đeram" i "Palilula".

JKP Beogradske pijace

Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Pilot projekat "Digitalizacija beogradskih pijaca" koji je pokrenula Privredna komora Srbije, a inicirala kompanija Mastercard trajao je godinu dana. Realizovao se uz podršku JKP "Beogradske pijace" i kompanija Payten, Chipcard i Banca Intesa.

JKP Beogradske pijace

Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Broj realizovanih bezgotovinskih transakcija dobar je pokazatelj koliko je kupcima značajno uvođenje bezgotovinskog plaćanja, što je i nakon isteka Pilot projekta omogućeno na određenom broju prodajnih mesta na pijacama "Palilula", "Kalenić" i "Đeram".

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima