≫ 

Haos u prodavnici na Karaburmi: Žena nasrnula na radnika obezbeđenja, udarala ga i vikala, jedva je obuzdali

Žena je do te mere nekontrolisano napadala ljude da su morali da je obore na pod do dolaska policije, a njih troje je moralo da je drži kako se ne bi oslobodila

  • 14

Juče je u jednoj prodavnici u tržnom centru na Karaburmi došlo do sukoba, nakon što je jedna žena bukvalno isprevrtala kompletnu radnju.

Kako se vidi na video snimku, ona je išla od rafa do rafa i rušila kutije, vadila i razbavicala odeću, da bi potom došla do kase gde je isprevrtala kutije sa sitnijim stvarima koje su tu stajale, a potom i oborila kasu sa pulta.

Ona se nije obazirala na komentare kupaca, ali ni na to što joj je devojka koja ju je snimala rekla da dolazi policijska patrola.

Navodno je žena išla od lokala do lokala i obarala stvari, ali je u ovoj konkretnoj radnji napravila najveći haos koji su radnici nakon toga morali da sređuju.

Devojka koja je snimala, burnije je reagovala tek kada je žena koja je u radnji pravila lom srušila kasu, nakon čega je žena koja je upala u radnju nasrnula na nju.

Potom je došlo do fizičkog obračuna. Žena je radnicu uhvatila za kosu i odbijala da je pusti. Radnik obezbeđenja jedva ju je odvojio od koleginice, da bi ona potom nasrnula na njega, u jednom momentu čak uzevši i aparat za gašenje požara.

Žena je do te mere nekontrolisano napadala ljude da su morali da je obore na pod do dolaska policije, a njih troje je moralo da je drži kako se ne bi oslobodila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Csv

    16. decembar 2022 | 08:21

    Radnik obezbeđenja u punoj snazi sa 75 godina...

  • Ljeposava

    16. decembar 2022 | 08:02

    Pod hitno dati otkaz onima u Lazi što su pustili ludaka da šeta ulicama i pravi ovakve stvari,nije kriva ova luda žena,ona je luda te luda,ali su mnogo luđi oni koji je puštaju iz ludare

  • 55

    16. decembar 2022 | 07:54

    Poludela zena od kvaliteta zivljenja u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA