≫ 

Slike urušene kuće na Voždovcu, pola kuhinje i toaleta u vazduhu visi: "Počelo je da lomi i puca"

Komšinica koja živi u blizini kuće rekla je da su čuli je nešto lomilo i pucalo i da su se jako uplašili

  • 4
Srušena kuća Foto: Marko Jovanović

Prizor urušene kuće u Ulici Vojvode Stepe, još je strašniji nakon što je svanulo i jasno se može videti šteta koja je nastala.

Telegraf.rs obišao je ponovo kuću na Voždovcu koja se sinoć urušila. Jutro je odalo sve što se sinoć nije moglo jasno videti. Prizor je strašan, a samo pukom srećom ovaj događaj prošao je bez žrtava.

Sada se jasno može videti unutrašnjost kuće kao i mnoštvo stvari koje su ispale iz kuće nakon urušavanja.

Komšinica koja živi u blizini kuće rekla je da su čuli je nešto lomilo i pucalo i da su se jako uplašili.

- Katastrofa, ne znam da li ima ikoga dole. Mislim da su devojke iseljene. Svi imaju neke oprečne informacije. Mi smo čuli da je već jednom kuća počela da kliza pa su se dogovorili. Oni navodno traže 850 kvadrata za tu baračicu, a investitori ne daju i to je to. Priča se svašta. Sve te infomarcije treba da se provere. Da se urušilo jeste se urušilo, da je zvučalo grozno zvučalo je, da izgleda grozno stvarno izgleda. Samo hvala Bogu da niko nije bio tu i da nema povređenih - rekla je komšinica i dodaje da se ovo sve dogodilo nakon radnog vremena pa zbog toga, na sreću, nema žrtava.

Podsećamo, u Ulici Vojvode Stepe 337 na Voždovcu urušila se porodična kuća. Pored kuće je gradilište na kom se zemlja obrušila i povukla sve sa sobom. U trenutku rušenja u kući nije bilo nikoga.

(Telegfraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    24. decembar 2022 | 12:04

    Čuj, komšinica da određuje cenu tudje imovine. Pa te njihova "baraccica" verovatno vrefi više nego te iste persone. Zavist i ništa drugo, a investitori da plate sve pa drugi puta da dobro razmisle šta i gde grade.

  • Mali

    24. decembar 2022 | 11:53

    Kad je mogao IKL, Depo, Sutjeska..samo nek se gradi bre!

  • Xy

    24. decembar 2022 | 11:37

    Hm.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA