≫ 

Vukašin je devojci džeparošu hrabro uzeo novčanik, sada traga za žrtvom krađe, dokumenta su kod njega

"Video sam ličnu i kreditnu karticu koje su i najvažnije stvari u novčaniku i shvatio da nije njen"

  • 1

Momak izlazi iz lokala i zaustavlja devojku koja je nekoliko minuta ranije sedela ispred i gledala u novčanik. Uzima joj ga iz ruke i vraća se nazad. U ovoj priči on je heroj, a ona - osumnjičeni džeparoš!

Njegovo ime je Vukašin Stojšin (24) i radi na Zelenom vencu. Tokom smene primetio je devojku koja se sumnjivo ponaša. Odlučio je da reaguje

- Dok sam usluživao čoveka koji je došao po kafu primetio sam da je neka devojka sela ispred mojih vrata, prvo sam pomislio da je samo stala da veže pertlu ili da joj je možda pozlilo, pa je zato sela, takve stvari se stalno dešavaju u toku dana. Zatim sam video da pretura po nekom novčaniku i vadi kartice iz njega, u početku sam bio skeptičan, ali sam odlučio da izađem i zatražim joj da mi pokaže dokumenta koja je izvadila. Znam da nemam prava to da joj tražim, bilo mi je neprijatno ali sam po njenom ponašanju posumnjao da ga je nekom uzela - priča Vukašin za "Telegraf".

I nije se prevario. Dokumenta nisu bila njena.

Vukašin Stojšin Vukašin Stojšin, Foto: Privatna arhiva

"Kad sam izašao, žena je govorila da je to njen novčanik i da neće da mi pokaže ličnu kartu pa je čak pokušala i da pobegne. U jednom trenutku počela je da viče na mene kako ne smem da je zadržavam i moram da je pustim. Čim sam joj rekao da ću zvati policiju, ona mi je dala novčanik i kartice koje su bile unutra i odjurila".

Najvažnije stvari u novčaniku su sačuvane.

"Video sam ličnu i kreditnu karticu koje su i najvažnije stvari u novčaniku i shvatio da nije njen. Morao sam da se vratim unutra, pošto radim sam i nisam mogao baš da budem dugo van lokala", priseća se momak.

Tragao je za devojkom koja je oštećena, ali je, nažalost, nije našao. 

"Kad sam ušao zajedno sa svojom devojkom koja je izašla iz toaleta sam pretražio ceo Instagram i Fejsbuk, ali tu osobu čije su stvari nismo našli. Tako da sam se setio da posaljem stranici Moj Beograd, a usputno sam i prosledio snimak i opis devojke da upozorim ostale ljude koji tu prolaze".

Ovo nije prvi put da svedoči krađi. 

- Veoma često se ovde dešavaju takve stvari. Ovi ljudi su veoma vešti u tome što rade, jednom sam prisustvovao kako mali dečak vadi ženi telefon iz torbe a ona nije ni osetila, dok sam ja istrčao da ga pojurim i žena i on su se izgubili u gužvi u suprotnim smerovima - priča hrabri Vukašin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    1. februar 2023 | 21:14

    U grupi Budi human licitacije na fejsbuku se stalno potrazuju ukradeni novcanici neka pokusa tamo a uz to ce i ponoci nekom kome je neophodna pomoc za izlecenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA