Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos kod Arene: Bugari zaustavili autobus, pa ga gađali flašama i pajserom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj napad je otkriven nakon što je policija dobila dojavu da se iz jednog automobila, sa stranim registarskim oznakama, u pokretu puca na autobus na auto-putu koji prolazi kroz Beograd

  • 3
Hapšenje, policija Foto: RINA

Beogradska policija uhapsila je četvoricu državljana Bugarske zbog sumnje da su zaustavili autobus na auto-putu u Beogradu, pa ga demolirali.

Ovaj napad je otkriven nakon što je policija dobila dojavu da se iz jednog automobila, sa stranim registarskim oznakama, u pokretu puca na autobus na auto-putu koji prolazi kroz Beograd.

Brzom intervencijom pripadnika MUP, Interventne jedinice 92 i saobraćajnih patrola na Novom Beogradu kod Arene zaustavljen je automobil sa francuskim registarskim oznakama u kom su bila četiri državljana Bugarske.

Tokom pretresa nije pronađeno oružje. Policija je zaustavila autobus, na kom su bila vidljiva oštećenja na šoferšajbni.

Vozač autobusa je izjavio da su autobus na auto-putu zaustavili bugarski državljani, ali da nisu pucali iz pistolja, već su ga gađali pivskom flašom i pajserom razbili šoferšajbnu autobusa.

Svi učesnici događaja su privedeni u policijsku stanicu.

Video: Bahatost na delu: Autobus preticao preko duple pune linije dok su mu u susret dolazila vozila

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jordan

    24. februar 2023 | 17:14

    Ovim levim da ih ne nabrajam nebitnim članicama EU treba na ulasku u Srbiju postaviti bilborde na njihovim jezicima gde će biti napisano da su nebitni da su ušli u EU na jako mala i uska vrata a kada ulaze u Srbiju mogu ući samo sa poštovanjem i uvažavanjem srpskog naroda jer će dobiti ponovo po zubima kao što su dobijali mnogo puta u istoriji.

  • ZDJB

    24. februar 2023 | 21:11

    U nasoj drzavi na nas dizu hladno oruzje i demoliraju. Neka ne dolaze u Beograd,takvo vandali nam ne trebaju. Drugo bolje po njih da ne dolaze....

  • Ime

    25. februar 2023 | 08:31

    Bugari being Bugari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA