≫ 

Neko Beograđanima napisao poruku: Kako treba da se ponašaju oni koji vole Srbiju, a kako oni koji je ne vole

 ≫ 

Ispod objave, komentari podrške samo su se nizali

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vitez Koja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mira

    11. mart 2023 | 10:51

    Bravo,isto mislimo i delamo...🥰

  • Vitez Koja

    11. mart 2023 | 10:39

    Potpuno se slažem sa natpisom.Ovde dosta ljudi pogrešno percepira patriotizam.Misle da što će da kleknu i sa spojena tri prsta da pevaju pesme iz domaćih filmova i serija, što će da se presamite kada vide crkvu, da mrze svakog ko nije istog mišljenja, a pogotovo ko nije iz njihovog čopora.Da je dovoljno da voliš Putina i Rusiju više nego svoju zemlju.Ovo što je u tom natpisu je suština i jedan jako bitan deo patriotizma, a posle toga je i to da budeš dobar i odgovoran u svom poslu, da unapređuješ sebe i okolinu, da se ne baviš korupcijom i raznim nelegalnim prečicama kako bi uzeo lovu, a ojadio nekoga, da imaš toleranciju za različita mišljenja, što ne znači da treba da menjaš svoja, ako si vernik, onda živi kao vernik i u skladu sa tom verom, a ne da veruješ više u crkvu kao objekat, nego u boga i da ti je bitna samo ta predstava za javnost.Da podržiš predstavnike svoje zemlje i kada je dobro i kada je loše.Da budeš društveno aktivan, da obavezno izlaziš na izbore, ako postoji neka društvena devijacija da se usprotiviš ili podržiš svojim prisustvom one koji su se pobunili protiv neke nepravde koja uništava i razara društvo i sistem u kome živiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA