Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna scena na auto-putu kroz Beograd: Otpao mu točak tokom vožnje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije poznato kako se ovaj slučaj završio, ali je snimak nesvakidašnje nezgode za kratko vreme postao viralan na društvenim mrežama

  • 2
Naplatna stanica Vrčin autoput saobraćaj Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Na auto-putu kroz Beograd, kod isključenja za "Lastu" danas se odigrala neverovatna scena, kada je sa jednog automobila, koji je bio u pokretu otpao točak.

Vozač, koji je podelio snimak na društvenim mrežama, snimio je kako točak sa vozila, koji se kretao brzom trakom, nastavlja "đir" u srednju u pravcu ka Konjarniku.

Srećom, ostali vozači su bili prisebni i počeli su da usporavaju.

Nije poznato kako se ovaj slučaj završio, ali je snimak nesvakidašnje nezgode za kratko vreme postao viralan na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

"Ne brini, ja ću da balansiram", "Milane, čiji je ono točak", "Drž' se prijo", pisali su korisnici Instagrama komentare, citirajući rečenice iz čuvene Žikine dinastije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    15. april 2023 | 07:04

    Nista novo na Skodama Superb je "normalna" pojava,da kad skidate i vraćate alu felnu,ako je posle par desetina kilometara ne "pretegnete" safovi se popuste i tocak otpadne. Da nije menjao gume ovo se nebi desilo.

  • Imao sreću

    15. april 2023 | 10:20

    Jeste škode imaju taj problem, kada sam radio u Unirentu, rekao nam je majstor koji je održavao vozila da obratimo panju kada se menjaju gume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA