Vreme čitanja: oko 1 min.

Delovi Rakovice i Voždovca sutra bez vode: Biće obezbeđenje auto-cisterne

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

  • 0
česma, voda, nestanak vode, pijaća vda Foto: Pixabay

Radovi "EPS Distribucije" Beograd prouzrokovaće prekid u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema u petak, 19. maja, na teritoriji opština Voždovac i Rakovica, zbog čega će pojedini delovi ovih opština biti bez vode, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Zbog pomenutih radova na opštini Voždovac, potrošači u naseljima Beli potok i Dugo polje ostaće bez vode od 9 do 17 sati, dok će u opštini Rakovica od 9 do 16 časova bez vode biti potrošači u ulicama Edvarda Griga, Jelezovačkoj, Podavalskoj i Milene Pavlović Barili u naselju Resnik.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Iz "Vodovoda" apeluje na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači mogu da se obrate Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800-11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA