Vreme čitanja: oko 1 min.

"Novobeogradska porodična biciklijada": Prilika za lepo druženje i sticanje novih veština

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično otvaranje biciklijade je u 11 časova, a do 11.30, predviđena je demonstracija vožnje na valjcima i trenažerima kao i obuka dece za vožnju bicikla

  • 0
biciklizam, biciklisti, bicikl Foto: Pixabay/Surprising_Shots

Gradska opština Novi Beograd, u nedelju 11. juna, organizuje "Novobeogradsku porodičnu biciklijadu" i poziva sugrađane kao i goste iz drugih opština na druženje i rekreativnu vožnju biciklima, u Parku Ušće kod spomenika "Večna vatra", od 11 do 14 časova,

Pored afirmacije porodčnog okupljanja i zdravog stila života, Novi Beograd ovom manifestacijom želi da doprinese da najmlađi sugrađani uz pomoć stručnjaka i svojih roditelja, savladaju veštinu upravljanja biciklom i nauče kako da bezbedno učestvuju u saobraćaju.

Pre početka tročasovnog atraktivnog programa, već od 10 časova, posetiocima će biti dostupan besplatan laki servis bicikla, štelovanje kočnica i menjača i zamena sitnog potrošnog materijala.

Zvanično otvaranje biciklijade je u 11 časova, a do 11.30, predviđena je demonstracija vožnje na valjcima i trenažerima kao i obuka dece za vožnju bicikla.

Predstava "Mala škola saobraćaja", na programu je od 11.30 do 12 časova,

Trke guralica, BMX akrobacije i takmičenja na trenažerima su od 12 do 12.45.

Posle "puž takmičenja" i predstave "Pažljivko", svi učesnici će u 13.30 časova, biti pozvani na zajedničku, rekreativnu vožnju biciklima.

Nagrade za najspretnije na poligonu, biće dodeljene u terminu od 13.50 do 14 sati.

Ideja organizatora je da "Novobeogradska porodična biciklijada", koja se ove godine organizue prvi put, zaživi kao manifestacija koja će promovisati porodične vrednosti i radost okupljanja i druženja dece i roditelja.

Prijatelji manifestacie su Agencija za bezbednost u saobraćaju, Biciklistički savez Beograda i Sportsko udruženja Tour de Fun.

(Telegraf.rs)

Video: Radnik Glova pomaže biciklisti da vozi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA