Vreme čitanja: oko 1 min.

Javni poziv za privredne subjekte za učešće u energetskoj sanaciji porodičnih kuća i stanova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradska oština Palilula je 24.08.2023. godine raspisala Javni poziv za učešće direktinih korisnika (privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji opštine Palilula

  • 0
Fasada rušenje Foto: Nikola Anđić

Mere energetske sanacije sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji opštine Palilula. S tim u vezi navodi se da domaćinstva koja ispunjavaju uslove za dodelu sredstava na osnovu Javnog poziva za finansiranje mera energetske sanacije kuća i stanova za 2023. godinu mogu nabaviti dobra ili usluge isključivo od privrednih subjekata izabranih putem ovog javnog poziva koji će trajati do utroška finansijskih sredstava namenjenih za realizaciju projekta a najduže do 30.11.2027. godine.

Cilj sprovođenja mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova je unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru i povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u domaćinstvima na teritoriji GO Palilula.

Sve informacije i obaveštenja u vezi sa Javnim pozivom zainteresovana lica mogu dobiti na kontakt telefon 064/8266 576 ili putem elektronske adrese energetska.sanacija@palilula.org.rs kao i na internet stranici Gradske opštine Palilula gde se mogu preuzeti svi potrebni formulari na OVOM linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA