≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je Momir, vozač muzičkog kombija na Prajdu: Nasmejanog lica svima uputio jednu poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tik uz učenike prajda ide i kobi iz kog se čuje muzika, a za njegovim volanom nalazi se nasmejani, stariji čovek, Momir

  • 4

Parada ponosa održana je danas u Beogradu pod sloganom "Nismo ni blizu". Šetnja učesnika bila je u jeku, a kolona je vrvela od boja i pesme.

Tik uz učenike prajda išao je i kombi iz kog se čula muzika, a za njegovim volanom nalazio se nasmejani, stariji čovek, Momir. Ozarenog lica za Telegraf.rs je kazao da mu ovo nije prvi put da vozi na Paradi ponosa, kao i da je uvek raspoložen za žurku.

- Nije mi prvi put da vozim, uvek mi se sviđa kakva je žurka. Ja volim muziku i volim da sam među mladima. Sve ih podržavam - rekao nam je.

Podsetimo, Paradu ponosa posetio je i ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil koji je rekao da naša zemlja danas šalje pozitivnu poruku celom svetu.

Šetnja se kreće od Nemanjine, (gde je ulaz u Park Manjež gde se učesnici okupljaju kod Rasksrsnice Nemanjine i Resavske), odatle se ide u Kneza Miloša, zatim kroz Kralja Milana, pa na Trg Nikole Pašića, kod Narodna skupštine odakle se ruta vraća opet u Kneza Miloš, Nemanjinu do Parka Manjež.

Učesnici prajda najavili su "afeter parti" nakon što se šetnja završi, koji će se održati u Barutani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA