Vreme čitanja: oko 1 min.

"Iznikao" kontejner i zakrčio put, pešaci i invalidi ne mogu dalje: Sraman prizor u Beogradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na fotografiji se vidi kako momak u kolicima ne može da prođe

  • 1
Kolicima upao u Savu, Reka, invalidska kolica Foto: Shutterstock

Osobe sa invaliditetom na svakom koraku imaju problema za koje niko ne preduzima nikakvu inicijativu u rešavanju. I sada je još jedna fotografija osvnula na društvenim mrežama koja to potvrđuje.

U pitanju je kontejner koji se nalazi nasred trotoara, te nepokretne osobe ili roditelji sa bebom u kolicima ne mogu da koriste taj deo puta.

Nasred trotoara u Konjarniku iznikao je kontejner ispred kule Rudo koji je zakrčio put.

Ovakvi problemi su sve češći, bilo da su u pitanju bahati vozači koji parkiraju automobile gde stignu, radovi na putu, ili kao i ovom slučaju, kontejneri.

Koliko god da je pohvalno što dobijamo nove kontejnere i podižemo svest o tome da đubre ne treba bacati u prirodu, toliko je i važno obratiti pažnju gde se ti kontejneri stavljaju i da li oni otežavaju i sprečavaju nečije kretanje.

- Ovo je odnos države prema građanima - glasio je opis koji je pratio fotografiju.

Na fotografiji se vidi kako momak u kolicima ne može da prođe zbog ogromnog kontejnera koji se nalazi nasred staze i sprečava kretanje u oba smera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    23. septembar 2023 | 06:51

    Kakve veze ima država već ljudi koji rade te poslove...ima ih vrednih, a i nemarnih, a možda i sa lošom namerom kao i oni šta blokiraju vozila na autoputu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA