Vreme čitanja: oko 1 min.

PIJACA "BORČA" DOBILA NOVI IZGLED: Radovi na uređenju pijace ušli u završnicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijacu "Borča" koja se nalazi na levoj obali Dunava, prošle sedmice posetila je naša novinarska ekipa

  • 1
JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Obilaskom ove pijace uverili smo se da je ona još jedna u nizu beogradskih pijaca na kojoj su unapređeni uslovi prodaje i kupovine.

U zanatskom delu pijace uređen je pijačni plato i postavljena je nova namenska oprema sa preko 40 novih bokseva, kako bi se zakupcima olakšalo izlaganje i prodaja robe široke potrošnje. U toku je i natkrivanje prolaza u zanatskom delu pijace, čime su radovi na revitalizaciji pijace "Borča" ušli u završnu fazu.

Tokom posete pijaci "Borča" saznali smo da zakupci već godinu dana rade u daleko lepšem i komfornijem ambijentu. Zamenjena je celokupna infrastruktura pijačnog platoa, koji je i asfaltiran. Postavljene su nove tezge. Potpuno je obnovljen deo pijace za prodaju proizvoda životinjskog porekla, a pijaca je dobila nove prilazne kapije na svim ulazima.

JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Zajedničkom saradnjom JKP "Beogradske pijace" i članova Udruženja pijačnih prodavaca "Opstanak" , uvaženi su svi predlozi u cilju unapređenja pijačne delatnosti.

U razgovoru sa zakupcima saznali smo da su zadovoljni jer su i njihovi predlozi uvaženi. U skladu sa potrebama prodavaca, natkriveni su svi prolazi između tezgi, što omogućava nesmetanu kupovinu i prodaju u svim vremenskim uslovima.

Iz JKP "Beogradske pijace" naglašavaju da je pijaca "Borča" jedna od trideset pijaca koje posluju u sistemu, kao i da je podjednako važna za stanovnike koji se na njoj snabdevaju.

JKP Beogradske pijace Foto: Promo/ JKP Beogradske pijace

Beogradske pijace su od neprocenjivog značaja za stanovnike Beograda, s obzirom da ih snabdevaju kvalitetnim i uvek svežim namirnicama.

Strategija JKP "Beogradske pijace" uvek je bila i biće usmerena ka unapređenju i modernizaciji pijačnih usluga savremenog doba, podizanju efikasnosti preduzeća, ali uz očuvanje tradicionalnog načina prodaje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA