≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove slike prepolovljenog autobusa: Do sada neviđena scena na ulicama grada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Harmonika je potpuno pokidana, a zadnji deo autobusa, u kome se nalazi i motor, uzdigao se u odnosu na prednji

  • 49

Kada smo, nakon prve informacije da se kod Mašinskog fakulteta prepolovio autobus GSP pozvali dispečarski centar ovog preduzeća, dobili smo odgovor; "Ne, to je nemoguće!".

Ipak, informacija je tako brzo odjeknula na društvenim mrežama da u tom trenutku GSP i nije imao informaciju šta se desilo.

Autobus se, zaista, prepolovio, i GSP nam je potom potvrdio da se to desilo na liniji 65 i da niko nije povređen. To je izuzetno retka i neobična situacija koju ni najstariji radnici ne pamte na ulicama grada.

Na licu mesta zatekla nas je jeziva slika: harmonika je potpuno pokidana, a zadnji deo autobusa, u kome se nalazi i motor, uzdigao se u odnosu na prednji. Pukom srećom niko nije povređen.

Tu su bili i radinici koji su pokušavali da razdvoje razne šipke i instalacije koje su nakon ovog incidenta bile potpuno deformisane. Autobus su, potom, odšlepali iz dva dela - najpre prednji, a potom i zadnji.

Autobus, kako saznajemo, nije prevozio putnike.

(Telegraf.rs)

Video: Pukla "harmonika": Prepolovio se gradski autobus kod Mašinskog fakulteta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    28. novembar 2023 | 13:01

    Ko je potpisao na tehnickom pregledu da je ispravan?

  • Buda

    28. novembar 2023 | 13:07

    Има ки неког у ГСП-у који је одговоран за техмичку исправност возила? Недавно је један аутобус потпуно изгорео, сад се десило ово (срећом, без последица по путнике)...Докле? Ово су последице лошег одржавања возила, а ником у ГСП-у ни длака с главе.

  • Ja

    28. novembar 2023 | 13:53

    Prevoz nam je kao da smo zemlja treceg sveta. Sve novce sipaju samo u beograd na vodi, koliko su samo para ulozili u zelenilo tamo…tuzan je ovo grad postao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA