Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sramota me je što ću ovu sliku uopšte i da pošaljem, ali neka se pripaze": Žena o neprijatnosti na liniji 49

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema njenim rečima, ona je ostala pribrana, jer su, kako tvrdi, pre nekoliko nedelja migranti pretukli njenog drugara koji je završio u Urgentom centru zbog preloma noge

  • 13
Devojka gradski prevoz tramvaj Foto: Shutterstock

Iako se u poslednje vreme sve više radi na hapšenju migranata, pojedine situacije je, nažalost, gotovo nemoguće kontrolisati.

Na društvenim mrežama često imamo mogućnost da vidimo objave osoba koje su doživele neprijatnost od strane migranata, a jedna Beograđanka je večeras podelila svoju.

Ona se, kako prenosi Instagram stranica serbialive_beograd, vozila gradskim prevozom linije 49, kada je na Banjici, kod bazena, ušao jedan migrant.

"Naselje Stepa Stepanović, autobus 49, migrant ušao kod bazena na Banjici. Autobus skoro pa prazan, ja sam sedela, i sve više i više mi se približavao, ali sam se trudila da ne obraćam pažnju i gledala u telefon, sve dok me nije jače gurnuo rukom kada je video da ne reagujem, pa sam suptilno pogledala i videla njegov polni organ", piše ova devojka.

Prema njenim rečima, ona je ostala pribrana, jer su, kako tvrdi, pre nekoliko nedelja migranti pretukli njenog drugara koji je završio u Urgentom centru zbog preloma noge.

"Sramota me je što ću ovu sliku uopšte i da pošaljem, ali neka se pripaze devojčice, devojke, žene, jer je tu osnovna škola! Izašao je kod pošte. Nisam stigla da ga slikam, ali imao je crnu kapu, i maslinastu jaknu", zaključila je.

U komentarima ispod fotografije može se videti da je ova objave mnoge zabrinula i razbesnela, dok je neki nisu uopšte shvatili ozbiljno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Franco Nero

    3. decembar 2023 | 20:28

    Treba da se organizuje neka vrsta patrole,koja ce biti sastavljena od eminentnih i markantnih mladih momaka (navijaca) i da se stavi do znanja,onako fino i umereno migrantima ko je kod koga doso i kako treba da se ponasaju,jer ovo iz dana u dan prevazilazi svaku meru

  • Aca

    3. decembar 2023 | 19:39

    Lako može da se nađe ,u svakom autobusu postoje kamere

  • Dule

    3. decembar 2023 | 20:26

    Sve devojke i zene da nose biber sprej za odbranu,muska populacija pokaze gde su dosli,i da ih u sanducima vrate odakle su dosli.SA NJJMA SE SAMO TAKO POSTUPA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA