Vreme čitanja: oko 1 min.

Radovi u Ulici Ljubinke Bobić: Evo kako će saobraćati vozila na liniji 82

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozila na liniji 82 će u smeru ka Bloku 44 saobraćati na redovnoj trasi, dok će u smeru ka Keju oslobođenja saobraćati izmenjenom trasom

  • 0
Gradski prevoz Foto: Mateja Beljan

Tokom radova na redovnom održavanju u Ulici Ljubinke Bobić na Novom Beogradu, od 10. do 31. decembra doći će do zauzeća desne saobraćajne trake na delu od raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije narednih 100 metara prema Ulici Nedeljka Gvozdenovića, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila na liniji 82 će u smeru ka Bloku 44 saobraćati na redovnoj trasi, dok će u smeru ka Keju oslobođenja saobraćati ulicama Gandijevom, Partizanske avijacije, Ismeta Mujezinovića, Dr Huga Klajna, Ljubinke Bobić i dalje redovnom trasom.

Zbog radova se uspostavlja privremeno stajalište „Ismeta Mujezinovića” u Ulici Ismeta Mujezinovića, prekoputa kućnog broja 18 za smer prema Keju oslobođenja, dok se ukida stajalište „Raška Dimitrijevića” u Ulici Ljubinke Bobić za smer prema Bloku 44.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA