Vreme čitanja: oko 1 min.

Linija EKO 1 vraća se na staru trasu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potreba za vezom Bloka 28 i Belvila ostvaruje se linijom 600

  • 0
Elektrobus Foto: M. Beljan

Elektrobusevi sa linije EKO 1, koji su neko vreme saobraćali preko kružne petlje u Španskih boraca, vraćaju se na staru trasu preko Ulice antifašističke borbe.

"U cilju bolje prostorne opsluge Bloka 28 i Bloka 29 javnim prevozom, kao i povezivanja korisnika iz Naselja Belvil sa sadržajima od njihovog interesa u zoni navedenih blokova (OŠ "Radoje Domanović", zdravstvena stanica, komercijalni sadržaji i dr.), Sekretarijat za javni prevoz je u saradnji sa Gradskom opštinom Novi Beograd, sa početkom nove školske godine privremeno izmestio liniju EKO1 na trasu ul. Španskih boraca.

Uspostvljanjem nove autobuske linije 600 (ŽS 'Beograd centar' – Aerodrom 'Nikola Tesla'), koja jednim svojim delom prolazi i ul. Španskih boraca i omogućava realizaciju prethodno iskazanih potreba za prevozom, linija EKO 1 se vraća na svoju redovnu trasu Ulicu antifašističke borbe", saopštava Sekretarijat za javni prevoz.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA