≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Požar na Mašinskom fakultetu u Beogradu: Obezbeđenje izvelo herojski čin

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na svu sreću, povređenih nije bilo

  • 3
Mašinski fakultet Foto: Nikola Tomić

Požar na Mašinskom fakultetu u Beogradu, koji se nalazi u Ulici kraljice Marije 16 u opštini Palilula, buknuo je večeras oko 20 časova. Prema prvim informacijama, dojavljeno je da u sklopu zgrade fakulteta gori litijumska baterija u hangaru, piše Informer. 

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Zvezdara su izašli na teren u roku od nekoliko minuta i ustanovili da je gorela maketa aviona, na površini od oko četiri metra kvadratna.

Radnici obezbeđenja su, kako se saznaje, uspeli blagovremeno da reaguju i ugase požar i tako spreče mnogo veću katastrofu.

Na svu sreću, povređenih nije bilo. Pripadnici VSJ, njih 13, su sa četiri vozila dogasili vatru i obavili odimljavanje posle obilaska objekta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    17. decembar 2023 | 11:57

    Da obezbeđenje i radnici obezbeđenja ali obučeni .licencirani .sa jasnim indigerencijama naravno vrede

  • V8

    17. decembar 2023 | 11:08

    Na te ljude iz obezbeđenja se neko seti samo kafa urade nešto ovako dobro, naravno poznajem njih dosta licencirane koji rade za sicu od plate, a kada zatrebaju joj kuku gde su, znam x slučajeva gde se to desilo, a oni im smanjuju plate i radnu snagu,stave jednog na 12 spratova da bi uštedeli,a zaposljavaju službenike po kancelarijama koji ni neznaju zašta su došli na posao a primaju tri puta veću platu, e kad se tome stane na put možemo da pričamo dalje...

  • Бонвиван

    17. decembar 2023 | 08:17

    За обезбеђење је углавном резервисана критика свих врста по која похвала која углавном прође незапажено и наравно минималац!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA