Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac udario ženu pesnicom u autobusu, pa pobegao: Na licu mesta policija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za sada nije poznato zbog čega je do nasilja došlo

  • 3
Zemun, policija noć, autobus Foto:Telegraf.rs

Kako Telegraf saznaje, u autobusu linije 84 u Zemunu, jedan muškarac se udario ženu pesnicom ispod oka.

Muškarac koji je udario ženu je pobegao, a sa njim su bila još dva muškarca i jedna devojka.

Prema rečima očevica, muškarac koji je bio nasilan je pevao, a žena mu je dobacila "da prestane da se dere ako ne zna da peva".

"On je nastavio i ova gospođa koju je udario je rekla da prestane i onda je on krenuo da je vređa i neki momak je odreagovao iz autobusa da prestane da psuje i da se dere. Međutim, na izlazu iz autobusa je udario i pobegao", priča očevidac za Telegraf.rs

Desno oko joj je potpuno zatvoreno od udarca pesnicom.

Policija je na licu mesta i uzima izjave.

(Telegraf.rs)

Video: Tuča mladića u Krnjači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To

    6. februar 2024 | 18:51

    Je taj zakon koji ženama daje lažnu sigurnost,nemaju pojma dok dodje policija da je ova budala mogla da je triput ubije.

  • Pera

    6. februar 2024 | 19:24

    Lepo ja pišem pre neki dan, došlo je vreme kao u onoj narodnoj "nemoj da ti jezik grmi ako ti snaga šapuće". Žena je dobro i prošla, iako je i ovo loše. A ove ako i uhvate, a moguće da neće, ako ih i osude adekvatno ili čak i strogo, a verovatnije je da neće, dolazimo do sledećeg: 1) naći će ženu neko od rodbine ili prijatelja pa će tek onda da nastrada 2) zatvori su puni, vikendima se izlazi 3) suđenja traju mesecima, godinama, dok (ako) mu i presude, sve su šanse da će čekati da se isprazni neko mesto pa tek onda da ide 4) pristikaće sistem ženu da se nagodi, da se činovnici ne bi smarali, treba statistika da se "nabudži" 5) možda bude samo uslovno osuđen, plus novčano, a ako nema odakle da se naplate, onda ništa - nema para, ćao. Pa ljudi jel čitate vesti? Jel vidite koliko je njih "poznato policiji", mnogi sa više (desetina) krivičnih prijava pa se slobodno šetaju? I ovde i dalje neko očekuje ili priziva pravdu? Samo napred. Ja odavno procenjujem kada treba da se sklonim (pojedem ego i mislim na porodicu) a kada je okej da idem na sve ili ništa. Jer ... kako važi "sistem" za ovakve, tako ću i ja da razvlačim ročišta, možda još uspešnije. Jedan je faktor - da li mi je porodica neposredno fizički ugrožena. Ako jeste - do kraja, pa kako ispadne. Bolje ja da čekam da me pozovu na izdržavanje kazne nego taj neki, a nekog mog da nema ili da je invalid. Sve ostalo ovo što radite, pogotovo žene - sumanuto.

  • Znaci

    6. februar 2024 | 20:05

    Moze da se peva u autobusu... E dobro od sutra pocinjem na sav glas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA