≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident u GSP: Baja se blamira za 50 dinara, ženu u kontroli nazvao krmačom, ni ona njemu nije ostala dužna

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sukob poprima veće razmere kada mladić nastavlja da ide za ženom koja se sklanja izazivajući je uvredama poput "krmačo, ajde"

  • 7
Kontrola GSP Printskrin: Instagram/192.rs

Snimak sramnog incidenta kontrole sa putnikom u Beogradu objavljen je na mrežama gde zbog karte koja trenutno košta 50 dinara putnik vređa radnicu kontrole upućujući joj reči "krmačo" i "džukelo", snimajući je sve vreme dok se ona sklanja od njega.

Naime, na snimku se vidi kako se radnica kontrole, kojoj se mladić unosi u toku snimanja i govori joj "ajde, udari me još jednom, ajde", sklanja na šta mu odgovara "džukelo, plati kartu". 

Sukob poprima veće razmere kada mladić nastavlja da ide za ženom koja se sklanja izazivajući je uvredama poput "krmačo, ajde". 

Snimak sramnog napada zabeležen je na Zrenjaninskom putu u Krnjači, zadnja stanica pre Pančevačkog mosta, a većina korisnika društvenih mreža osudila je bahati čin prema ženi. 

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Ona radi svoj posao za sta je plaćena", "A što je teško platiti kartu", "Ponižava se za 50 dinara", "Lako je na ženi da se siliš, svi ste hrabri kad snimate", "Baja se blamira za 50 dinara, vozi se druže taksijem pa nemoj taksisti da platiš", samo su neki od komentara na ovaj video.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA