Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrijte kako moderni digitalni alati mogu biti iskorišćeni u obrazovnom procesu u Kulturnom centru "Čukarica"

V. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dovoljno je da se prijave na imejl: ivesna1809@gmail.com, najkasnije do 31. marta

  • 0
škola, školarci, učenici, učionica, nastava, digitalna, online, tableti Foto: Shutterstock

Povodom Svetskog dana knjige, Kulturni centar „Čukarica” organizuje, u saradnji s profesorkom Marijom Golubović, jedinstveni stručni skup na temu obrada priča, bajki i ilustracija putem digitalnih alata WEB 2 I WEB 3 u utorak, 2. aprila, s početkom u 13 časova.

Skup će biti održan u Kulturnom centru „Čukarica”, a svi zainteresovani skupu se mogu priključiti onlajn, putem Zum aplikacije (link će biti poslat prijavljenim učesnicima).

Dovoljno je da se prijave na imejl: ivesna1809@gmail.com, najkasnije do 31. marta.

- Otkrijte kako moderni digitalni alati, kao što su Crossword Labs, ChatGPT, Bing Image Creator i Storyjumper, mogu biti iskorišćeni u obrazovnom procesu. Naučite kako da kreirate i ilustrujete ekološku bajku koristeći moderne tehnologije, kako biste doprineli osvešćivanju mladih o važnosti očuvanja životne sredine. Pridružite se zajednici obrazovnih radnika, nastavnika i stručnjaka iz oblasti digitalnih tehnologija u istraživanju novih metoda u obogaćivanju nastavnog procesa - navedeno je u pozivu.

Voditelji skupa su Marija Golubović, profesor razredne nastave, Vesna Ignjatović, profesor informatike, i Biljana Gradojević, profesor tehnike i tehnologije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA