Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je prethodilo incidentu na Tošinom bunaru: Mladić skakao po "šoferci" automobila u kojem je bila devojka

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je objavio jedan od očevidaca ovog incidenta žena se nalazila za volanom automobila na koji se popeo mladić i nogama polomio šoferšajbnu

  • 0
Čišćenje parkova  ulica i vožnja BG Beograd posle novogodšnje noći Foto: Telegraf.rs

Incidentu koji je zabeležen danas na Tošinom bunaru kada je snimljen mladić koji u toku vožnje stoji na haubi automobila koje je u pokretu i skače po njemu, dobio je i svoju pozadinu. 

Kako je objavio jedan od očevidaca ovog incidenta žena se nalazila za volanom automobila na koji se popeo mladić i nogama polomio šoferšajbnu.

- Žena je, koliko sam primetila, ulazila u traku u kojoj su bili taj momak i devojka sa "golfom" pa su je oni kasnije jurili do železničke i tu se sve desilo. Mislim nije krivica tog momka i devojke, ali on će morati da odgovara zbog toga sto joj je skakao po haubi i slomio šoferku. Sve u svemu, ni ona kao žena nije trebala da upada u traku mogla je da sačeka - objasnila je žena koja je bila učesnik u saobraćaju u trenutku incidenta.

Podsećamo, mladić je, držeći se za krov vozila, sve vreme skakao po vozilu koje se kretalo dok nije došlo do semafora na kojem se zaustavilo.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Muškarac je u napadu besa bio vrlo agresivan, a ovakvo ponašanje naišlo je mnogobrojne osude na mrežama.

U jednom momentu, kako se vidi na snimku, jedan devojka dotrčava do mladića i pokušava da ga smiri i navede da siđe, ali epilog je ostao nepoznat.

Kako prenosi mojbeograd_vesti, svemu je navodno prethodio blaži sudar automobila muškarca koji je skakao po haubi i vozača drugog vozila na koje se popeo besan mladić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA