≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak kako devojčicu (3) gazi i vuče auto u Zemunskim kapijama: Ima teške povrede po licu

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak udesa iz Zemunskih kapija

  • 21

Stravičan snimak udesa u kom je devojčica (3) pregažena i zadobila teške povrede po licu, u naselju Zemunske kapije u sredu oko 20 časova, pokazuje da je dete išlo s roditeljima preko ulice. Sa curicom su u trenutku nesreće bili i otac i majka, kao i nešto stariji brat. Žena koja je vozila automobil nije ni primetila da je povukla dete dok otac devojčice nije potrčao i zaustavio kola, a majka je podigla sa poda u naručje.

Prema našim informacijama, devojčica je prelazila put sa bratom i roditeljima kada je tuda prošao automobil koji ju je "zakačio" i povukao nekoliko metara. Za volanom je bila žena koja je automobil zaustavila tek kada su otac i majka pojurili da spasu dete i izvuku ga ispod automobila!

Od mesta udara pa do mesta gde je majka dete podigla sa asfalta ima najmanje 4 metra!

"Od udara je automobil odbacio dete, pa je branikom gurano još par metara a onda ju je automobil svalio na asfalt i prešao preko nje. Srećom, desilo se sredinom automobila i devojčicu nisu zakačili točkovi", saznajemo od očevidaca.

Ima velike povrede po licu i bradi, najmanje 1o kopči, i puštena je na kućno lečenje.

Kako saznajemo, prestrašeni i šokirani otac je devojčicu odmah ubacio u svoj automobil i odvezao u Zemunsku bolnicu, a odatle je prebačena u Tiršovu.

Pošto je u blizini parkić, druge majke su dotrčale da drže devojčicinu mamu, kojoj je pozlilo.

Devojčica (3) je puštena na kućno lečenje, a svakog dana mora na previjanje.


Zabranjeno preuzimanje detalja iz snimka bez dozvole redakcije portala Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IQ

    12. april 2024 | 12:27

    Na snimku se sve jasno vidi. Vozač nije ništa kriv. Otac i brat su već prešli ulicu kada devojčica kreće sama na kolovoz i na nju naleće automobil, pri čemu majka nažalost nije držala dete za ruku.. Ljudi, čuvajte svoju decu..

  • Kiza

    12. april 2024 | 12:35

    Jos jedna nemarnosr roditelja. Ne znam sto pravite, radjate decu kada o njima ne brinete.

  • milena

    12. april 2024 | 12:32

    U naseljenom mestu se prelaze saobraćajnice, a ne putevi i to zna se gde se prelaze, na pešačkim prelazima, a ako nema pešačkog prelaza onda se stane i pogleda s elevo i desno da se uverimo da nema vozila pa tek onda prelazimo, ne puštamo malu decu da trćkaraju između parkiranih automobila u naselju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA