Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sa 100 na sat je uleteo, pijan je kao letva": Nove jezive slike auta koji je uleteo u igralište

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na svu sreću niko nije povređen, a jezive slike slomljenog automobila i igrališta proširile su se mrežama

  • 2
Policija Foto: Mateja Beljan

Usred dečjeg igrališta u Beogradu našao se danas poslepodne automobil. On je porušio deo mobilijara igrališta u Ulici Vojislava Nanovića, a MUP je odmah intervenisao. 

Na Instagram stanici Serbialive_beograd pojavile su se nove slike ovog jezivog događaja u kome, na sreću, nije stradalo nijedno dete, iako se ona na tom mestu često igraju.

Na svu sreću niko nije povređen, a jezive slike slomljenog automobila i igrališta proširile su se mrežama. Na njima se vidi da je šoferka potpuno pukla, te da su se erbegovi otvorili i  da je branik automobila potpuno uništen, kao i hauba. 

- Sa 100 na sat je uleteo, bila polcija i pijan je kao letva - piše u opisu slika koje je postavila pomenuta instagram stranica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica -realna

    4. maj 2024 | 21:22

    Srbijance,procitaj svoj MIROLJUBIVI komentar .Umesto ostre osude pijanog sofera i pitanja KO je taj izgrednik,ti ga tesosis i dajes mu vaspitne poruke.A sta bi bilo da su se u ogradjenom prostoru igrala deca mladjeg uzrasta ,uz roditelje,bake ,deke ?! Od siline udara airbag pukao,a Srbijanac ne vidi mogucu tragediju koja je,srecom,izbegnuta.

  • Srbijanac

    4. maj 2024 | 18:52

    Sreca je da niko nije povredjen,a vozacu opomena za ubuduce,na greskama se uci,pamet u glavu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA