Vreme čitanja: oko 1 min.

Građani će morati da pričekaju na rashlađenje: Ova dva gradska bazena zatvorena su zbog takmičenja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sezona na "Tašmajdanu" počela je 18. juna

  • 0
Tašmajdan, škola plivanja za odrasle Foto: Mateja Beljan

Zbog održavanja važnih sportskih manifestacija, nisu svi bazeni u narednom periodu otvoreni za posetioce. Proteklih dana jedina alternativa krcatim bazenima bila je Ada Ciganlija, međutim, dobra vest je da ćemo se narednih dana rashladiti i zahvaljujući vremenskim prilikama, a kad hladniji talas prođe, bazeni će raditi.

"U periodu od 22.06-04.07.2024. zatvaraju se zatvoreni i otvoreni bazeni SRC '11 april', zbog održavanja Evropskog prvenstva u vodenim sportovima", navode u ovoj ustanovi.

Nešto duže moraće da se pričeka za popularni "25. maj".

"U kompleksu PD '25. maj - Milan Gale Muškatirović' d.o.o. Beograd, održaće se 'Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima', u organizaciji PD 'Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima 2024' d.o.o. Beograd, kao i Svetsko prvenstvo u ronjenju na dah i plivanju sa perajima. U navedenom periodu, sadržaj kompleksa Privrednog društva koristiće se isključivo u svrhu održavanja navedenog prvenstva i pristup trećim licima neće biti moguć. U vezi sa navedenim, obaveštavamo vas da u vremenskom periodu od 30.05. - 17.07.2024. godine, neće biti moguće korišćenje kapaciteta i ostalih usluga", poručuju na sajtu SRPC "Milan Gale Muškatirović - 25. maj".

Sezona na "Tašmajdanu" počela je 18. juna.

"Blagajna će biti otvorena svakog dana od 10:00 časova. Bićemo na raspolaganju da vam pružimo sve potrebne informacije i usluge. Besplatne karte važe od 12 časova!", navode iz "Tašmajdana".

Besplatne ulaznice mogu se koristiti svakog dana od 12.00 i na Olimpu, gde su bazeni otvoreni od 6.00 do 9.30 (jutarnji termin) i od 10.00 do 19.00.

Isto pravilo za besplatne ulaznice važi i na Banjici, a radno vreme je od 10 do 19 sati.

(Telegraf.rs)

Video: Vazduh trepti u Srbiji kao da nebo gori: Sprema se oluja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA