NOVI ŠEF: Nebojša Tomić (DS) na čelu Komunalne policije

Umesto Gorjane Obrenović, Komunalnu policiju vodiće kadar Demokratske stranke i nekadašnji zamenik sekretara za inspekcijske poslove

  • 0

Novi načelnik Komunalne policije je Nebojša Tomić iz Demokratske stranke. On je na ovo mesto došao sa funkcije zamenika sekretara za inspekcijske poslove. Pre njega je na čelu Komunalne policije bila Gorjana Obrenović, koja je na tu funkciju podnela ostavku.

Kako prenosi dnevni list "Blic", odluka da upravo on dođe na čelo Komunalne policije doneta je "na osnovu Tomićevih rezultata u Sekretarijatu i odlične saradnje sa Miodragom Stojanovićem (SPS), sekretarom za inspekcijske poslove". Naime, jedan od prioriteta biće unapređenje saradnje između tog Sekretarijata i Komunalne policije.

Za zamenika sekretara za inspekcijske poslove, umesto Tomića, imenovana je Snežana Voštinarov koja je bila direktorka "Beokom servisa".

Sada već bvša načelnica Komunalne policije Gorjana Obrenović ostavku na tu funkciju podnela je krajem septembra. Navodno, njena odluka bila je motivisana razlozima lične prirode, ali  je na nju uticao i incident od 18. septembra.

Tada su dva komunalna policajca fizički napala putnika u autobusu na liniji 95.

(M. S. / Izvor: Blic)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA