Ostavka načelnice komunalne policije!

Gorjana Obrenović izjavila da je to lična odluka na koju je uticao incident od 18. septembra, kada je komunalni policajac tukao putnika Dražena Cimbaljevića

  • 2

Načelnica Komunalne policije Beograda Gorjana Obrenović podnela je ostavku i ide u penziju.

Kako Gorjana Obrenović kaže, na tu odluku uticao je incident od 18. septembra, kada je putnik Dražen Cimbaljević, nakon rasprave u autobusu na liniji 95 jer nije imao kartu i nije hteo da izađe iz vozila, dobio batine od komunalnog policajca.

- Odlazim u zasluženu penziju. To je moja lična odluka posle svega što se dogodilo 18. septembra - rekla je za "Blic" Gorjana Obrenović (61).

Ona nije želela detaljnije da objasni na koji način je taj incident uticao na njenu odluku da se penzioniše ranije nego što je mislila, ali je navela da "nije bilo pritisaka sa strane" da se povuče sa te funkcije.

Juče se pojavio novi snimak na kome se vidi kako pripadnici komunalne policije starijem sugrađaninu drže ruke iza leđa, a tim povodom iz Komunalne policije je saopšteno da "nije prvi put da se pojavljuje snimak na kome se ne vidi šta je prethodilo zakonitom postupanju komunalnih policajaca".

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA LEVIC

    5. oktobar 2012 | 16:22

    Svaka cast i velika steta sto ipak nije ostala i bas zbog ovoga sprovela pravila igre.Kada bi se u policiji ovako moralno abdiciralo za 24 sata ne bi bilo nijednog nacelnika.Taj film u ovom veku nazalost nece se prikazivazti.

  • Dr.No

    5. oktobar 2012 | 20:49

    Buon voyage,nije to zbog toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA