Najgore je kad vam prodaju komad opranog mesa a jos gore kad ga uhvatite rukama a ono balavo,ma strasno.Il jednom u prodavnici neko svetlo i komadi lepu boju imaju,kad kuci otvoris em sto smrdi em sto modro kao da je crkotina.A povrce na pijacama ispod onih crvenih suncobrana,paadjz boja iz snova,ad se sklonis on kao plastika.
Mesar te prevari (da ne napišem grublju reč) pred decom i ti opet ideš kod njega da kupuješ?Mazohizam.Mene ako zezne mesar ta radnja to dobro oseti i to u bukvalnom smislu.Sve lepo vratim u kesu koju ne zatvorim i obavezno stavim onu nalepnicu sa cenom i artiklom.Uđem u tu istu radnju da kupim bilo šta,grisine od 50 dinara.Onu kesu otvorim i uguram u raf sa brašnom ili bilo gde.Bitno je da kesa bude otvorena i da se sakrije u rafu i obavezno u njoj nalepnica sa cenom i artiklom.Kada se to lepo usmrdi naći će je i istog momenta će znati zašto je to završilo tu.Upotrebite maštu,može to još lepše da se začini sa raznim dodacima.
Isto se desilo i meni na Vidikovcu u radnji Orasac!
Na mesu rade dva prevaranta.
Slikala sam i imam dokaz.
Platim junetinu u komadu,dobila samo zile i masnocu.
Juce kupila cisto junece da mi samelje....u masini izmesao sa ostacima koji su cekali da doda!
Uzas!A platim posteno cistu junetinu!
To se zove drskost i bezobrazluk ili kradja!!!!
Ne znam stvarno dokle cemo više jesti hranu sumnjivog kvaliteta i po paprenim cenama. Da li će inspektori početi već jednom da rade svoj posao za koji su plaćeni. Svaki put kada kada kupim meso molim boga da se ne potrujemo. U Topoli je na primer teško kupiti lepo i sveže meso. U Juhor ne ulazim meso i. Je uvek crno sa osušenim i smrdljivim krajevima. Piletina smrdi još sa vrara. Vracala sam im vise puta i od tada ima godinu dana tu i ne ulazim. U Idei isto, meso im stiže bajato i smrdljivo. Maksi tu i tamo ako se zadesi onaj koga poznajem pa me upozori šta da uzmem. Fortuna i Trnava promet takodje riskantno kupiti. U Fortuni se i može nešto naci a u Trnavi prometu nemam želju ni da pogledam jer deo sa mesom je toliko neuredan i prljav kao i ceo objekat da mi ne pada napamet da kupim. Inspekcija u Topili kao malom mestu dobije svaki mesec džabe meso i još ponešto uz to i samo okrenu glavu. Svojim očima sam više puta videla kako im se iza rafova tutkajz pune kese ili im se kao krišom ubacuje u kola. Malo mesto svinse znamo sve se vidi. Bruka za koliko se ti inspektori prodaju.
Gde su ti naši proizvodjači. Na primer na piletini piše naš uzgoj, domaće, a kad otvoriš kući ono na sve liči sem na piletinu. Meso bez boje, polu trulo, prsti upadaju a i često zna da je pokvareno i smrdi. Dok ga pržiš ne mora ni da se nalije koliko vode pusti.
Trebali ste odbačeni deo da spakujete i odnesete u prodavnicu na reklamaciju, jer zaključujem da Vam je prodavnica blizu. Može biti 10% masnoće,a ne pola- pola, onda je to druga kategorija mesa ,i druga cena !
Mila
Najgore je kad vam prodaju komad opranog mesa a jos gore kad ga uhvatite rukama a ono balavo,ma strasno.Il jednom u prodavnici neko svetlo i komadi lepu boju imaju,kad kuci otvoris em sto smrdi em sto modro kao da je crkotina.A povrce na pijacama ispod onih crvenih suncobrana,paadjz boja iz snova,ad se sklonis on kao plastika.
Podelite komentar
Vesna
Ja prilikom kupovine mesa, pre plaćanja, uvek otvorim i onjusim pakovanje. Ako mi je bilo šta sumnjivo, vratim ga prodavcu i ostavim. Cao.
Podelite komentar
debeli šef
Mesar te prevari (da ne napišem grublju reč) pred decom i ti opet ideš kod njega da kupuješ?Mazohizam.Mene ako zezne mesar ta radnja to dobro oseti i to u bukvalnom smislu.Sve lepo vratim u kesu koju ne zatvorim i obavezno stavim onu nalepnicu sa cenom i artiklom.Uđem u tu istu radnju da kupim bilo šta,grisine od 50 dinara.Onu kesu otvorim i uguram u raf sa brašnom ili bilo gde.Bitno je da kesa bude otvorena i da se sakrije u rafu i obavezno u njoj nalepnica sa cenom i artiklom.Kada se to lepo usmrdi naći će je i istog momenta će znati zašto je to završilo tu.Upotrebite maštu,može to još lepše da se začini sa raznim dodacima.
Podelite komentar
Zdravstveni radnik
Isto se desilo i meni na Vidikovcu u radnji Orasac! Na mesu rade dva prevaranta. Slikala sam i imam dokaz. Platim junetinu u komadu,dobila samo zile i masnocu. Juce kupila cisto junece da mi samelje....u masini izmesao sa ostacima koji su cekali da doda! Uzas!A platim posteno cistu junetinu! To se zove drskost i bezobrazluk ili kradja!!!!
Podelite komentar
Zorica
Ne znam stvarno dokle cemo više jesti hranu sumnjivog kvaliteta i po paprenim cenama. Da li će inspektori početi već jednom da rade svoj posao za koji su plaćeni. Svaki put kada kada kupim meso molim boga da se ne potrujemo. U Topoli je na primer teško kupiti lepo i sveže meso. U Juhor ne ulazim meso i. Je uvek crno sa osušenim i smrdljivim krajevima. Piletina smrdi još sa vrara. Vracala sam im vise puta i od tada ima godinu dana tu i ne ulazim. U Idei isto, meso im stiže bajato i smrdljivo. Maksi tu i tamo ako se zadesi onaj koga poznajem pa me upozori šta da uzmem. Fortuna i Trnava promet takodje riskantno kupiti. U Fortuni se i može nešto naci a u Trnavi prometu nemam želju ni da pogledam jer deo sa mesom je toliko neuredan i prljav kao i ceo objekat da mi ne pada napamet da kupim. Inspekcija u Topili kao malom mestu dobije svaki mesec džabe meso i još ponešto uz to i samo okrenu glavu. Svojim očima sam više puta videla kako im se iza rafova tutkajz pune kese ili im se kao krišom ubacuje u kola. Malo mesto svinse znamo sve se vidi. Bruka za koliko se ti inspektori prodaju.
Podelite komentar
GranTurismo
Ma menjajte i kupujte od domacih proizvodjaca sa sela, pronadjite kvalitetno a ima ih u nasoj zemlji
Podelite komentar
Zorica
@GranTurismo
Gde su ti naši proizvodjači. Na primer na piletini piše naš uzgoj, domaće, a kad otvoriš kući ono na sve liči sem na piletinu. Meso bez boje, polu trulo, prsti upadaju a i često zna da je pokvareno i smrdi. Dok ga pržiš ne mora ni da se nalije koliko vode pusti.
Podelite komentar
Meki
Trebali ste odbačeni deo da spakujete i odnesete u prodavnicu na reklamaciju, jer zaključujem da Vam je prodavnica blizu. Može biti 10% masnoće,a ne pola- pola, onda je to druga kategorija mesa ,i druga cena !
Podelite komentar
😉
Leto je,godišnji su odmori,i prodaja je manja.A ima i toga da je meso skupo,pa stoji duže i automatski nije više sveže.Treba paziti gde se kupuje.
Podelite komentar
Miki
Pa ovo su šokovi.
Podelite komentar
Sako
Prestani kukati za pola kile mesa.
Podelite komentar
Zorica
@Sako
Da li ste vi to ozbiljni ili je šala. Neko ni jednom mesečno ne može da priušti pola kila mesa.
Podelite komentar
Veteran
Šta radi inspekcija za meso, ljudi prodaju crknutu životinju u radnjama i niko ništa...!??
Podelite komentar
Zorica
@Veteran
Pa ništa ne radi. Dobije jedno 10 kg normalno probranog mesa i okrene glavu.
Podelite komentar