PORODICA MATIĆ: Nasilno nam izbacili i stvari iz stana!

Još jedna nepravda prema porodici Matić! Stvari koje su ostale u stanu danas su izbačene u hodnik ispred stana, uprkos obećanjima da ih sami mogu preuzeti

  • 0

Stvari porodice Matić, koja je juče iseljena iz svog stana u Višnjićevoj ulici, izbačene su u ispred stana u hodnik zgrade! Uprkos obećanjima da će danas moći da uzmu ostatak svojih stvari iz stana, među kojima su uglavnom viseći elementi, usledilo je samo saopštenje šefa obezbeđenja da su stvari izbačene.

- Juče su nam rekli da možemo doći bilo kad po stvari koje su ostale u stanu, međutim i to se iskomplikovalo. Javljeno nam je da to moramo uraditi u prisustvu sudskog izvršitelja, ali smo izigrani. Šef obezbeđenja nam je samo javio da su nam stvari izbačene u hodnik - izjavio je za Telegraf Zoran Matić, vatrogasac čija je porodica juče izbačena iz stana u Višnjićevoj ulici.

Nakon noći koju su proveli u hotelu MUP-a na Bežanijskoj kosi Matići danas preuzimanje stvari čekaju kod rođake, nadajući se da im je nameštaj ostao neoštećen pri izbacivanju.

- Među stvarima koje su nam ostale su uglavnom viseći elementi, to ne bismo mogli da skinemo sami, ali danas su nam javili da mi ne možemo da uđemo u stan sa majstorima, već da će samo majstore pustiti, ali ne i nas. Ubrzo potom usledilo je saopštenje da su stvari izbačene. Ne znamo kako su oni to izbacivali, da li su čupali ili kako su skidali, samo se nadamo da su nam stvari neoštećene - rekao je Matić.

- Ovo je još jedna nepravda prema našoj porodici - zaključio je ovaj izmučeni čovek.

( M. R. / Telegraf.rs )

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA