POBEDA TELEGRAFA: Pobednica "Slagalice" dobila posao kakav je želela! (FOTO)

Milica Jokanović (29), diplomirana pravnica iz Beograda i pobednica poslednje sezone poznatog kviza, nakon pisanja našeg portala, dobila je posao u Sekretarijatu za kulturu Grada Beograda

  • 7

Diplomirana pravnica iz Beograda i pobednica poslednje sezone kviza "Slagalica" Milica Jokanović dobila je posao u Upravi grada Beograda! Čelnici Uprave videli su Milicinu priču na Telegrafu i, u okviru trenda pružanja prilika mladim i perspektivnim ljudima, odlučili da je zaposle u Sekretarijatu za kulturu grada Beograda.

- Konačno mi se ispunila želja da radim posao u svojoj struci u gradskom Sekretarijatu za kulturu. Veoma sam zahvalna Upravi Grada Beograda što su jedini imali sluha i što su me radno angažovali - kaže nam Milica na početku razgovora.

Kako nam je objasnila, posao u Sekretarijatu za kulturu je pravo mesto na kome može da pokaže sve svoje sposobnosti.

- Dobila sam šansu, a na meni je da se dokažem i pokažem, nadam se uspešno kao i u kvizovima. Trenutno sam angažovana na pravnim poslovima što je moja struka, ali je Sekretarijat za kulturu u svakom slučaju teren gde i moje opšte obrazovanje može biti korisno i upotrebljivo - iskrena je pobednica "Slagalice".

Iako je, osim "Slagalice", pobedila u još nekoliko kvizova, Milica je godinama bila bez posla, a izdržavali su je roditelji. Telegraf je o njoj pisao nakon što je ubedljivo pobedila u upravo završenoj sezoni popularnog kviza.

Inače, grad Beograd i Gradska uprava već su se pokazali kao ustanova koja pruža šansu mladim i obrazovanim ljudima da dođu do posla. Podsetimo, u okviru Gradske uprave već nekoliko godina unazad sprovodi se pojekat "Bg praksa", gde je više od 600 polaznika imalo priliku da stekne iskustvo kroz rad u ustanovama grada, javnim beogradskim preduzećima i beogradskim opštinama. Oni najbolji, njih dvadesetak, dobili su posao u nekoj od pomenutih ustanova, a za to ih je preporučio iključivo rad i zalaganje u toku prakse.

(M. S. / Foto: Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sneza

    26. novembar 2012 | 13:57

    pametna jeste i ima znanje iz svih oblasti al je antipaticna,uzas.

  • Petar

    26. novembar 2012 | 18:06

    Cestitam Milice i neka je sa srecom,zasluzila si!

  • kralj

    27. novembar 2012 | 01:00

    ima jos dosta pametnih i normalnih dipl.pravnika,doktora,ekononista,pa nece imati tu srecu,jbg uke.jalo je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA