ZBOG KVARA: Nema grejanja u Bulevaru kralja Aleksandra

Kvar na magistralnom toplovodu u Ulici Živka Davidovića prouzrokovao nestanak grejanja u okolnim ulicama, a saniranje se očekuje do večeras

  • 1

Građani u Bulevaru kralja Aleksandra i okolnim ulicama ostali su bez grejanja zbog kvara na magistralnom toplovodu u Ulici Živka Davidovića. Planirano je da grejanje dobiju tek u večernjim satima.

Stručne ekipe "Beogradskih elektrana" noćas su izašle na teren i pregradile deo toplovoda na kome je došlo do kvara, ali će otklanjanje kvara trajati do kasnih popodnevnih sati.

Zbog kvara slabiji kvalitet grejanja će imati korisnici koji se nalaze oko Svetosavskog hrama i Mileševske ulice.

(M. S. / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljiljana kovacevic

    4. decembar 2012 | 12:17

    Ovo je strasno. U stanu za koji mi mesecno ( za grejnu sezonu) potrazuju 20230, oo dinara mi je 16 stepeni. Od pocetka grejne sezone su mi radijatori bili vruci samo 1.12. i tada sam imala 19,5 stepeni.Inace su hladni ili mlaki. Sta je to sto mi placamo basnoslovno kao grejanje? Dobre vremenske prilike ili masu politicki podobnih zaposlenih u javnim preduzecima i njihove direktore. U civilizovanom svetu se placa isporucena toplota, i samo to. Da li ce ovo biti druga kolubara i kada ce doci na red?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA