POLICIJO, REAGUJ: Ku*ve i korišćeni kondomi širom Konjarnika, roditelji uveče ne smeju da puste decu!

- Godinama stoje kod osnovne škole, sramota! Prijavljivali smo prostitutke i makroe policiji, ali se ništa nije promenilo - revoltirani su stanovnici ovog beogradskog naselja. "Nije ih bilo kad smo izlazili na teren", tvrde u policiji

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika lepigoga
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aradinski Petrov

    06. decembar 2012 | 09:30

    CENA ŽIVOTA U VELIKOM GRADU JE: DA IMATE PROSTITUTKE U VAŠOJ ULICI, DA VOZILA JURE CELU NOĆ KROZ VAŠU ULICU, DA VAM PIJANCI ZAPIŠAVAJU VRATA, DA VAM BUDALE GREBU AUTOMOBILE, DA SE UVEK PUŠTA GLASNA MUZIKA,DA NAVIJAČI DIVLJAJU, DA PEDERI DEMONSTRIRAJU I DA DECA SVE TO GLEDAJU.... SVE TO MORATE DA TRPITE JER STE U VELIKOM GRADU I GLUMITE GRAĐANE. AKO VAM SMETA VRATITE SE U VAŠA RODNA SELA, TAMO JE VAZDUH UVEK ČIST, VODA JE ZDRAVA I UVEK HLADNA,SENO MIRIŠE, PEVAJU PTICE (LEPŠE NEGO MAŠINKE) LAJU KEROVI I TRAVA JE UVEK ZELENA, A DECU MOŠETE DA PUSTITE SLOBODNO U DVORIŠTE. ZAKLJUČAK: GRAĐANIMORAJU DA SE PATE U GRADU JER SU POBEGLI SA SELA.

  • Komsija

    05. decembar 2012 | 19:57

    Stoje one u celoj okolini P. Mosta. Svaka ima "decka" policajca. Uhvate ih jednom mesecno, cisto zbog toga sto moraju. Inace sam video kad je prostitutka, izasla iz dzipa od policije da kupi kondome, sva isprepadana. Tu je i obdaniste Secerko, i na parkingu sam danas video bar 4-5 istrosenih kondoma. Toliko o tome da nikog nema. pozdrav

  • hromi daba

    05. decembar 2012 | 19:06

    Godinama se čuju žalopojke i kuknjava na "radnice" s "Plavog mosta" a dali je netko pokušao nešto promeniti ? Nije li jedino rešenje legalizacija prostitucije. Tada se ne bi sakupljale oko škola, već bi to radile u bordelima uz sve uslove koje diktira tržište. Pravimo se kao da u našem društvu nema prostitucije i pred njom zatvaramo oči, a kad počnu da smetaju onda dižemo na njih frku. Dvoličnost i ne principjelnost je užasna. Dali je netko te žene pokušao zaposliti, ako neko misli da je lepše j...ti se za 2.000 dinara, svaka mu čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA