POLICIJO, REAGUJ: Ku*ve i korišćeni kondomi širom Konjarnika, roditelji uveče ne smeju da puste decu!

- Godinama stoje kod osnovne škole, sramota! Prijavljivali smo prostitutke i makroe policiji, ali se ništa nije promenilo - revoltirani su stanovnici ovog beogradskog naselja. "Nije ih bilo kad smo izlazili na teren", tvrde u policiji

  • 12

Stanovnici Konjarnika, posebno oni koji žive u delu oko Plavog mosta, revoltirani su odsustvom reakcija nadležnih kada je reč o uličnim prostitutkama koje godinama noću "okupiraju" ćoškove ulica ovog beogradskog naselja.

Nakon reportaže ekipe Telegrafa koja je obišla "prijateljice noći" u okolini, po njima poznatog, beogradskog mosta, našem portalu javilo se više čitalaca koji tvrde da se u poslednje vreme pojavljuju na sve više lokacija u ovom naselja.

- Odskoro živim na Konjarniku kod dečka i bila sam šokirana prizorima. Ne možete uveče ni da prošetate, a da ne sretnete razgolićene devojke sa torbicama u rukama koje mahanjem prizivaju automobile da se zaustave. Nije ni čudo što mnogi roditelji ne puštaju decu na ulicu u večernjim časovima - kaže Dragana za Telegraf.

Prostitutke i korišćeni kondomi tako se, osim isključenja sa auto-puta za naselja Medaković i Konjarnik, mogu naći kod ulaza u Osnovnu školu "Stevan Sinđelić", preko puta benzinske pumpe u Vladimira Tomanovića, kao i u samoj Ulici Vojislava Ilića, pre Plavog mosta.

U zimskim noćima na ulicama je manje "prodavačica ljubavi" nego leti, ali to ne umanjuje bes stanovnika Ulice Milića Rakića koji tvrde da su ih u više navrata prijavljivali policiji.

- I ništa se nije promenilo. Šta dalje komentarisati ako znate da godinama stoje kod osnovne škole. Sramota! Ovo je mala, mirna ulica, ali je tokom noći saobraćaj kao na magistrali! Iznenadili bi se kad biste videli koliko muškaraca sa "besnim" automobilima koristi usluge ovih prostitutki - kaže M. R.

Prema njegovim rečima, u potrazi za skrovitim mestom najčešće koriste parking u ovoj ulici, a često se dešavalo da vlasnike automobila ujutru zatekne neprijatno iznenađenje.

- Ionako nema dovoljno mesta za parkiranje, a mušterije noću, u žurbi ili nepažnji prilikom parkiranja i isparkiravanja, neretko oštete automobile stanara Milića Rakića. Najčešće stradaju retrovizori, ali ujutru zateknemo i ogrebotine na limariji – priča naš sagovornik.

U Policijskoj upravi Zvezdara za Telegraf su potvrdili da su dobijali pozive građana koji su se žalili na prostitutke i njihove makroe.

- Nakon prijema takvih poziva mi smo izlazili na teren, ali ih nismo nalazili na prijavljenim lokacijama - tvrde u policiji.

I dok PU Zvezdara poziva građane da i dalje prijavljuju slične slučajeve uveravajući ih da će reagovati, stanovnici veći strah od cupkanja "prijateljica noći" na decembarskom minusu imaju od mogućeg širenja zaraze u njihovom kraju s obzirom da se korišćeni kondomi mogu naći čak i u školskom dvorištu.

(Telegraf.rs / Foto: Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aradinski Petrov

    6. decembar 2012 | 09:30

    CENA ŽIVOTA U VELIKOM GRADU JE: DA IMATE PROSTITUTKE U VAŠOJ ULICI, DA VOZILA JURE CELU NOĆ KROZ VAŠU ULICU, DA VAM PIJANCI ZAPIŠAVAJU VRATA, DA VAM BUDALE GREBU AUTOMOBILE, DA SE UVEK PUŠTA GLASNA MUZIKA,DA NAVIJAČI DIVLJAJU, DA PEDERI DEMONSTRIRAJU I DA DECA SVE TO GLEDAJU.... SVE TO MORATE DA TRPITE JER STE U VELIKOM GRADU I GLUMITE GRAĐANE. AKO VAM SMETA VRATITE SE U VAŠA RODNA SELA, TAMO JE VAZDUH UVEK ČIST, VODA JE ZDRAVA I UVEK HLADNA,SENO MIRIŠE, PEVAJU PTICE (LEPŠE NEGO MAŠINKE) LAJU KEROVI I TRAVA JE UVEK ZELENA, A DECU MOŠETE DA PUSTITE SLOBODNO U DVORIŠTE. ZAKLJUČAK: GRAĐANIMORAJU DA SE PATE U GRADU JER SU POBEGLI SA SELA.

  • nn

    5. decembar 2012 | 18:40

    Ne razumem sta i ocekuju od policije kad su panduri u dosluhu sa njima.

  • lepigoga

    5. decembar 2012 | 15:57

    stoji pored skole ali..nocu..I ne pustajte decu...kradu zanat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA