HUMANO: Penzionerka na hranjenje životinja troši celu penziju! (VIDEO)

- Na hranu za golubove, mace i kuce mi ode sve. Njima je pomoć mnogo potrebnija - kaže gospođa Milica, plemenita beogradska penzionerka koju svakog dana možete videti u parkiću kod Kalenić pijace

  • 15

Humana beogradska penzionerka Milica svakodnevno hrani golubove u parkiću kod Kalenić pijace. Na temperaturi od minus 10 stepeni, ova gospođa svojim primerom pokazuje na delu šta znači biti pravi hrišćanin i kako brinuti o onima kojima je pomoć potrebna.

Pored golubova, ona gotovo svakodnevno u kraju oko Kalenić pijace pomaže i bespomoćnim kucama i macama, a kako sama priznaje, na ishranu životinja-beskućnika joj odlazi gotovo cela mesečna penzija.

- Ne pijem, ne pušim, ne šminkam se i imam pravo da volim i da pomažem onima kojima je pomoć najpotrebnija - kaže Milica, penzionisana zdravstvena radnica, i dodaje:

- Moj pokojni brat veoma je voleo golubove i u znak sećanja na njega svakodnevno ih hranim u ovom parku. Poznaju me još kada se pojavim s druge strane ulice i na hiljade golubova me prati. Naravno, ima i sugrađana koji negoduju, ljute se, rasteruju ih dok jedu, ali ja ne odustajem, jer je njima pomoć najpotrebnija - kaže na kraju ova humana Beograđanka.

(A. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bili Piton

    19. decembar 2012 | 19:17

    Sve je lepo, ali da li je baš normalno?

  • ana

    19. decembar 2012 | 22:00

    ma gde je to normalno... ja zivim blizu tog parkica i od tih letecih pacova ne moze da se zivi. ranije sam ostavljala stari hleb pored kontejnera za beskucnike a onda sam snimila da ovakve individue uzimaju to da bi hranili golubove i oni se mnoze, a odvratni su, prljavi i vise bolesti nego pacovi prenose. naravno ovakvi ludaci ih hrane i onda je njih na tom mestu sve vise... uzas. po evropi golubove cesto grad hrani i u hranu stavlja kontraceptivno sredstvo da se ne bi mnozili i svuda po parkovima stoje upozorenja i molbe da se ne hrane...

  • ana

    19. decembar 2012 | 23:55

    @milos da, bravo za baku. baca pare na prljave golubove umesto da kupi hranu za gladnu decu. za kuce i mace nisam nista rekla. po meni je ovo za golubove isto kao da je rekla da hrani pacove od cele svoje penzije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA