"Audijem" upao u kanal, pa pobegao!

U kanalu na ulasku u naselje Glogonjski rit policija je pronašla prevrnuti automobil, koji je prethodno probio zaštitnu ogradu. Na mestu nezgode niko nije zatečen

  • 2

Na ulasku u naselje Glogonjski rit kod Beograda, policija je pronašla automobil marke "audi", koji je upao u kanal nakon što je probio zaštitnu ogradu uz kolovoz. Vozilo se tom prilikom prevrnulo na krov.

Na mestu nesreće niko nije zatečen. Pretpostavlja se da je vozač pobegao i ostavio slupan automobil.

Automobil se kretao od Zrenjaninskog puta ka centru naselja, a zatim je iz zasad neutvrđenih razloga probio ogradu i završio u kanalu.

Pretražujući olupiniu u kanalu bez vode, policajci su videli otvorene vazdušne jastuke, par patika i flašu rakije. Kako saznajemo, "audi" je vlasništvo jednog stanovnika Borče.

Istraga je u toku.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petko

    11. januar 2013 | 05:46

    Otišao čovek kući pa če ujutru po kola.

  • Гага

    12. januar 2013 | 00:15

    Сигурно је био пијан, па побегао. Само не знам од кога је побегао. Ионако могу и каснијом анализом крви да утврде присуство алкохола у крви. Полиција ће да извади аутомобил из канала и да одвезе на ванредни технички преглед због увиђаја. Казна му не гине и негативни поени.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA